Vlad a cerut-o in casatorie pe Alina


vlad si alina npm4 23.01Desi au plecat in excursie cu speranta ca isi vor consolida relatia, Vlad si Alina s-au certat chiar si la Roma.

In excursia petrecuta in Italia, Vlad a fost supus unui test de fidelitate. Desi Elena, ispita lui Vlad, declara ca acesta nu a trecut testul si considera ca Alina si Vlad nu se iubesc atat de mult pe cat spun, se pare ca cei doi sunt inca impreuna. Mai mult decat atat, Vlad a declarat “relatia mea cu Alina devine mai interesanta si mai bogata in sentimente”.

In cea de-a patra zi petrecuta la Roma, Vlad a dorit sa-i faca o surpriza Alinei, cerand-o in casatorie chiar la Fontana di Trevi, de fata cu toata lumea, care i-au aplaudat si s-au bucurat pentru ei.

La intrebarea “Vrei sa fii sotia mea?”, Alina a raspuns “Da”. Acestea fiind spuse, nu ramane decat sa le uram “Casa de piatra”.

Ce parere aveti de cele intamplate la Roma, intre Vlad si Alina?

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “Vlad a cerut-o in casatorie pe Alina”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    ioana Says:

    Nu se iubesc si nu se potrivesc .Totul este fortat ea e mai mult pe langa relatie iar el face numai teatru . Cu minciuni nu va ajunge la nimic bun doar sustinuti de cineva de sus (adica de la kanald ) vor ajunge sa ia premiul dar nu vor fii impreuna mult timp .

  2. 9
    tzuca Says:

    Sincer nu se potrivesc deloc si daca o face pt premiu o sa regrete ca si dragos si tatiana de la nmp2.El se crede f frumos impreuna cu maicasa si aia alta ,,frumusete,,.

  3. 8
    Din Timisoara Says:

    Cuplul acesta este … precum o NASTERE CU FORCEPS …. Nu se potrivesc si gata … In cazul unei casatorii ( Doamne fereste ) , va fi un ESEC TOTAL ….

  4. 7
    simona Says:

    Mie imi place de Alina,chiar daca e geloasa si posesiva si mai tacuta.Vlad…cred k o iubeste,dar are complexul “baiatului frumos al mamei.”

  5. 6
    florina Says:

    Se vede clar ca este un cuplu de complezenta. Alina imi place, Vlad nu. Alina cred ca se potriveste f. bine cu Lucian sau Ionut.

  6. 5
    viviana Says:

    VLAD SE POTRIVESTE CU VERONICA SUNT CEI MAI FRUMOSI CONCURENTI DE LA NPM4

  7. 4
    cip Says:

    Teatru! Un alt cuplu de forma!

  8. 3
    madalina Says:

    sper ca relatia dintre vlad si alina sa mearga pana la capat.
    doamna paula nu a facut bine cand a cerut comisiei de decizie.ar fi trbuit sa vorbeasca cu cristina mai frumos poate ar fi ajutat cu ceva.

  9. 2
    soryana Says:

    la inceput sincer mi-a placut cuplu alina si vlad dar acum mi-am dat seama ca nu se potrivesc deloc parerea mea e ca no sa mai reziste mult relatia dintre cei doi

  10. 1
    oana Says:

    Sunt convinsa ca cei doi NU vor ramane impreuna! Sunt falsi si nu se potrivesc DELOC! Ar trebui ca fiecare sa se reorienteze! La Roma a fost penibil! Meritau mult mai mult Diana si Valentin sa mearga! In orice caz, multa lume s-a convins in ceea ce-i priveste pe cei doi “proaspat logoditi”.

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free