Vlad a cerut-o in casatorie pe Alina


vlad si alina npm4 23.01Desi au plecat in excursie cu speranta ca isi vor consolida relatia, Vlad si Alina s-au certat chiar si la Roma.

In excursia petrecuta in Italia, Vlad a fost supus unui test de fidelitate. Desi Elena, ispita lui Vlad, declara ca acesta nu a trecut testul si considera ca Alina si Vlad nu se iubesc atat de mult pe cat spun, se pare ca cei doi sunt inca impreuna. Mai mult decat atat, Vlad a declarat “relatia mea cu Alina devine mai interesanta si mai bogata in sentimente”.

In cea de-a patra zi petrecuta la Roma, Vlad a dorit sa-i faca o surpriza Alinei, cerand-o in casatorie chiar la Fontana di Trevi, de fata cu toata lumea, care i-au aplaudat si s-au bucurat pentru ei.

La intrebarea “Vrei sa fii sotia mea?”, Alina a raspuns “Da”. Acestea fiind spuse, nu ramane decat sa le uram “Casa de piatra”.

Ce parere aveti de cele intamplate la Roma, intre Vlad si Alina?

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “Vlad a cerut-o in casatorie pe Alina”

  1. 1
    oana Says:

    Sunt convinsa ca cei doi NU vor ramane impreuna! Sunt falsi si nu se potrivesc DELOC! Ar trebui ca fiecare sa se reorienteze! La Roma a fost penibil! Meritau mult mai mult Diana si Valentin sa mearga! In orice caz, multa lume s-a convins in ceea ce-i priveste pe cei doi “proaspat logoditi”.

  2. 2
    soryana Says:

    la inceput sincer mi-a placut cuplu alina si vlad dar acum mi-am dat seama ca nu se potrivesc deloc parerea mea e ca no sa mai reziste mult relatia dintre cei doi

  3. 3
    madalina Says:

    sper ca relatia dintre vlad si alina sa mearga pana la capat.
    doamna paula nu a facut bine cand a cerut comisiei de decizie.ar fi trbuit sa vorbeasca cu cristina mai frumos poate ar fi ajutat cu ceva.

  4. 4
    cip Says:

    Teatru! Un alt cuplu de forma!

  5. 5
    viviana Says:

    VLAD SE POTRIVESTE CU VERONICA SUNT CEI MAI FRUMOSI CONCURENTI DE LA NPM4

  6. 6
    florina Says:

    Se vede clar ca este un cuplu de complezenta. Alina imi place, Vlad nu. Alina cred ca se potriveste f. bine cu Lucian sau Ionut.

  7. 7
    simona Says:

    Mie imi place de Alina,chiar daca e geloasa si posesiva si mai tacuta.Vlad…cred k o iubeste,dar are complexul “baiatului frumos al mamei.”

  8. 8
    Din Timisoara Says:

    Cuplul acesta este … precum o NASTERE CU FORCEPS …. Nu se potrivesc si gata … In cazul unei casatorii ( Doamne fereste ) , va fi un ESEC TOTAL ….

  9. 9
    tzuca Says:

    Sincer nu se potrivesc deloc si daca o face pt premiu o sa regrete ca si dragos si tatiana de la nmp2.El se crede f frumos impreuna cu maicasa si aia alta ,,frumusete,,.

  10. 10
    ioana Says:

    Nu se iubesc si nu se potrivesc .Totul este fortat ea e mai mult pe langa relatie iar el face numai teatru . Cu minciuni nu va ajunge la nimic bun doar sustinuti de cineva de sus (adica de la kanald ) vor ajunge sa ia premiul dar nu vor fii impreuna mult timp .

  11. 11
    andreeafanNPM Says:

    inainte nu prea se vedea ca se iubesc …akum dupa cererea in casatorie…lucrurile poate vor fi altfel….desi s`au certat chia akolo;)) totuji..CASA DE PIATRA

  12. 12
    kitkat Says:

    Greu de crezut ca vor ramane impreuna. Valentin si Diana trebuiau sa mearga la roma.
    Asta-i cuplu? Azi da maine ba, de dragul concursului.Adevarul ca la bani astia ,te faci frate si cu dr*cu,asa ca este mai simplu ce fac ei , SE JOACA DE-A CUPLUL, CLAR, DAR NU PREA LE IESE

  13. 13
    dumitru tanase Says:

    se joaca si ei de-a casatoria nu se potrivesc clar nu-i vad impreuna ptr restul vietii e mai bine ca a lasat-o in pace pe preferata mea veronica

  14. 14
    MARIANA Says:

    Vlad şi Alina sunt un cuplu”forţat de înprejurări”, adică împinşi de la spate de situaţie; nu au viitor împreună chiar dacă s-au logodit la Roma.

  15. 15
    DUTA_ION99 Says:

    Vlad,se vede clar dragule ca tu o iubesti pe Veronica,iar la randul ei ,ea te iubeste,de ce nu o lasi pe Alina ,nu o mai chinui,nu va mai chinuiti,nu veti reusi nimic,te rog revinoti si indreapta-te catre Veronica!Va potriviti f bine!

  16. 16
    roxana Says:

    nu se potrivesc de loc…vlad se potrives-te de minune cu veronika asa ca ar trebui sa o lase pe pisikutza aia de alina si sa se impace cu veronika

  17. 17
    elena.petrusca Says:

    da se casatoresc ei aici in concurs dar cand vor iesi afara sunt sigura k nu vor mai fi impreuna…..si intr-ul final vlad se va impaca cu veronica…o sa mai vedem noi la urmatoarele serii….

  18. 18
    Diana-ARAD Says:

    Vlad intr-adevar k e FRUMOSUL CASEI….dar cam si-o ia in cap…in privinta Alinei…e PREA TIMIDA,RUSINOASA…nu stiu ce e cu ea…
    nu are nicodata o parere exacta,e foarte naiva….cel putin asa pare…mi se pare o fata ok..dar ar trebui sa stie sa-si sustina punctul de vedere si sa fie mai directa cu Lacramioara care e coada dr*cului in casa….si are motive sa fie geloasa pe ea…

  19. 19
    ghidus_d Says:

    vlad mi se pare fals si cred k a facut cuplu cu alina numai pentru marele premiu…… nu se potrivesc si asta pt k vlad nu e corect in relatie ,iar alina e o fata ok asa pare ,dar…..cine mai stie

  20. 20
    iulia Says:

    vlad, fals, alina sechera, lacramioara rea, veronica fatarnica

  21. 21
    roxy Says:

    vlad e prefacut si fals la fel ca lacramioara.se potriveste cu veronica dar doar pentru ca sunt amandoi cu nasu pe sus.alina e o tipa ok,putin cam fixa pe unele idei dar merita ceva mai bun decat vlad.

  22. 22
    alexa Says:

    nu cred absolut deloc ca relatia lor va dura….nu se potrivesc ….d p m d v

  23. 23
    dydy Says:

    vlad nu se potriveste cu alina deorece:alina este fitoasa,geloasa,nu stie ce vrea.vlad se potriveste cu veronica

  24. 24
    ana Says:

    vlad nu se potriveste cu georgiana!ea este o fituasa si o alintat ii place sa i se caorde ei toata atentia

  25. 25
    ALYNA Says:

    ALINA NU STIE CE VREA DE LA VIATA .VLAD NU E INDRAGOSTIT DE ALINA SI SE MAI GANDESTE INCA LA VERONICA.

  26. 26
    geta Says:

    ALINA team mai scris, lasal pe vlad ca nu este de tine , nu iesi din casa , nu da satisfactii, lasal langa mamasa ca este mai rau ca o femeie, la asa caracter de mama , asa baiat, LASAL , UITAL SI MERGI MAI DEPARETE. Capul sus si mergi mai departe.

  27. 27
    Iedidia Says:

    lasa ca nici cu sclifosita de Alina nu ai cu cine sa coabitezi.
    Sclifosita si boita, dealtfel ca toaste celalte boite, mai putin Veronica, dar si ea este o pisica care si-a educat o anumita masca faciala.

  28. 28
    LORENA Says:

    De teama sa nu-i ia si celalalt inel Vlad , Alina l-a ascuns , l-a pus in loc bun si apoi s-a prefacut ca-l cauta , ca sa-i dea crezare cei din casa si telespectatorii… Alina
    joci un teatru ieftin incercand sa-l indepartezi pe Vlad , cand de fapt esti indragostita
    pana peste cap …..

  29. 29
    monika Says:

    faza cu logodna a fost la vrajeala credema imi pare rau pnt tine alina esti o dulcika tu nu iti dai seama ca vlad sta cu tn doar de dragu de a face o relatie acolo in casa
    el sta cu tn dar cu gandul la veronica
    credema alina mai bn ar fi sa o termini cu el
    pnt ca nu are nici un rost
    sa stai cu el
    credema imi pare rau pnt tine ca tr sa induri toate grosolaniile din partea doamnei lacramioara si al lui vlad
    tu nu iti dai seama ca nici unul dintre ei nu este de partea ta
    fatooooo bagati mintile in cap si termina cu relatia asta stupida

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free