Cristina a sfatuit-o pe Brandusa sa-l refuze pe Ionut


brandusa si cristina 23.01De curand, Ionut i-a cerut Brandusei o a doua sansa pentru a reface relatia care a fost intre ei, dar Brandusa l-a refuzat pentru ca nu isi mai doreste sa reinvie conflictul cu doamna Mihaela.

“Ionut joaca pe mai multe fronturi, pentru ca vrea sa faca un cuplu. N-ai cum sa iubesti sapte persoane in doua luni” este de parere Cristina, care a sfatuit-o pe Brandusa sa-l refuze pe Ionut.

Incercand sa se apere, Ionut a marturisit ca “exista oarece sentimente” pentru Brandusa, dar a avut un moment de slabiciune atunci cand a venit la ea si spera ca aceasta sa-l refuze.

Doamna Militina, mama Brandusei, considera ca Mihai este mult prea gelos si ar dori ca fiica ei sa-l aleaga pe Ionut, despre care a spus “am vazut ca Ionut o iubeste”.

Mama Brandusei nu este singura persoana care sustine relatia Ionut-Brandusa, sora lui Ionut este a doua persoana care declara ca relatia celor doi ar merge daca acestia ar fi mai hotarati.

Brandusa a declarat ca sansele ca ea si Ionut sa formeze din nou un cuplu in casa Nora pentru mama 4 sunt foarte mici.

Simtindu-se deranjat de situatia in care a fost pus, Ionut a declarat “consider ca cel mai bine m-as potrivi cu Cristina, dar ea tine prea mult la relatia cu Brandusa”.

Cum comentati afirmatia Cristinei referitoare la faptul ca “Ionut joaca pe mai multe fronturi”?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Cristina a sfatuit-o pe Brandusa sa-l refuze pe Ionut”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    andreeaclaudia Says:

    brandusa ar trebui sa se impace cu ionut formeaza un cuplu frumos si mihaela nu ar mai trebui sa se bage in relatia lor ar trebui sa il lase pe el sa decida cu cine vrea sa fie.poate daca nu era ea cei doi erau tot impreuna

  2. 9
    roxy Says:

    brenda e fata buna si se vede ca are ceva sentimente ptr ionut.iar cristina cred ca se oftica ca nu poate fii cu el ca se vede ca si ei ai cam place ionut.oricum ionut incearca ca e barbat..nu joaca pe mai multe fronturi.cristina e putin cam usuratica prea zboara in bratele baietilor,..azi ionut maine lucian iar acum al vrea pe laurentiu…nu-i frumos..

  3. 8
    ghidus_d Says:

    nu se potriveste cu ionut…parerile sunt impartite,dar ionut e prea moale pt brandusa

  4. 7
    adrian Says:

    brandusa si ionut se iubesc cred?este o fata buna

  5. 6
    dumitru tanase Says:

    de fapt brandusa e versata are ce invata cristina

  6. 5
    ioana Says:

    Eu cred ca Brandusa si Ionut se iubesc si ar trebui totusi sa refaca cuplul de la inceput.se vede la amandoi dupa cum interactioneaza.Cred de asemenea ca Brandusa face un joc in care Mihai este doar un pion.Vrea doar sa starneasca gelozia lui Ionut.

  7. 4
    nelu Says:

    nu-mi plac acest fete.

  8. 3
    simona Says:

    Cristina?nu e altceva decat un copil rasfatat si needucat.Nu e in masura sa dea sfaturi,cu atat mai putin Brandusei.

  9. 2
    cip Says:

    Incercarea a fost facuta nu pentru a obtine un raspuns, dar Brandusa nu a fost suficient de inteligenta sa-si dea seama si a ascultat de Cristina, care ii este confidnta si nu e o persoana de incredere, iar Ionut stie asta, ci ca el sa ramana mai mult timp in casa pentru a fi aproape de Brandusa. Dar asa cum spune si doamna Mihaela, daca Brandusa il dorea pe Ionut ca iubit, juca altfel. Cu toate cate sunt in sufletul ei.

  10. 1
    DANA Says:

    Cele doua trebuie eliminate si refuzate de baieti.Ele stiu alt trai afarafe care se lauda in orice ocazie.Afara cu ele.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free