Cristina a sfatuit-o pe Brandusa sa-l refuze pe Ionut


brandusa si cristina 23.01De curand, Ionut i-a cerut Brandusei o a doua sansa pentru a reface relatia care a fost intre ei, dar Brandusa l-a refuzat pentru ca nu isi mai doreste sa reinvie conflictul cu doamna Mihaela.

“Ionut joaca pe mai multe fronturi, pentru ca vrea sa faca un cuplu. N-ai cum sa iubesti sapte persoane in doua luni” este de parere Cristina, care a sfatuit-o pe Brandusa sa-l refuze pe Ionut.

Incercand sa se apere, Ionut a marturisit ca “exista oarece sentimente” pentru Brandusa, dar a avut un moment de slabiciune atunci cand a venit la ea si spera ca aceasta sa-l refuze.

Doamna Militina, mama Brandusei, considera ca Mihai este mult prea gelos si ar dori ca fiica ei sa-l aleaga pe Ionut, despre care a spus “am vazut ca Ionut o iubeste”.

Mama Brandusei nu este singura persoana care sustine relatia Ionut-Brandusa, sora lui Ionut este a doua persoana care declara ca relatia celor doi ar merge daca acestia ar fi mai hotarati.

Brandusa a declarat ca sansele ca ea si Ionut sa formeze din nou un cuplu in casa Nora pentru mama 4 sunt foarte mici.

Simtindu-se deranjat de situatia in care a fost pus, Ionut a declarat “consider ca cel mai bine m-as potrivi cu Cristina, dar ea tine prea mult la relatia cu Brandusa”.

Cum comentati afirmatia Cristinei referitoare la faptul ca “Ionut joaca pe mai multe fronturi”?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Cristina a sfatuit-o pe Brandusa sa-l refuze pe Ionut”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    monika Says:

    brandusa nu miai placut de la inceput
    dar acum te ai schimbat asta ma facut sa imi schimb parerea despre tine
    bine ai facut ca lai refuzat pe ionut oricum nu va potriveat tu ai face un cuplu soper tare cu mihai va potriviti de minune sinteti perechea perfecta daca pot spune asa sincer de cind teai schimbat te iubesc tineo tot asa esti cea mai tare

  2. 12
    LORENA Says:

    Siamezele Cristina si Brandusa se sfatuiesc reciproc , iar in emisiune cand trebuie sa ia cuvantul , cand sunt intrebate , se completeaza reciproc … se potrivesc de
    minune … Cand e chestionata Brandusa ,raspunde Cristina si invers…

  3. 11
    gogu Says:

    Aceste doua obraznice si tupeiste trebuie date afara.Oricum in casa nu se v-a face nici un cuplu si care sunt se vor destrama.A-ti adunat o gramada de puturosi care manca si doarme toata ziua.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free