Alexandra a fost eliminata din competitia Nora pentru mama 4


alexandra 23.01La Seara eliminarilor din data de 23 ianuarie 2010 s-au facut nominalizari de fete. Mamele au fost nevoite sa voteze fata pe care nu si-o mai doresc in concurs.

Cele cinci doamne au votat-o in unanimitate pe Alexandra,  la dorinta acesteia de a parasi casa NPM4.

Cu lacrimi in ochi, dar fericita ca isi va relua relatia cu Ayhan, Alexandra le-a spus concurentilor ca-i asteapta afara.

Deoarece Alexandra nu s-a aflat printre cele trei protejate ale publicului, ea a fost nevoita sa paraseasca Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de faptul ca Alexandra a iesit din casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

55 comentarii la “Alexandra a fost eliminata din competitia Nora pentru mama 4”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Din Timisoara Says:

    Nu “BINE CA A IESIT” … BINE CA AM SCAPAT DE EA ….. Si asa era pe niciunde acolo … S-a lipit de SCORPIA aia si asta ( mai desteapta desigur ) s-a folosit de ea …. Trebuie sa mai plece si BARBATOIO _- MOZOLICO – PROTOLICA aia si SCORPIOANCA si poate – poate …. Sa mai aduca si alti concurenti ca astia SUNT DE NICIO CULOARE …. NU VEZI NICI UNUL CA LUMEA … Toti sunt … vai de ei …

  2. 9
    george Says:

    sunt fericit ca a iesit din casa.Poate acum va fi fericita alaturi de ayhan.

  3. 8
    nelu Says:

    nu stiu de ce a intrat …..poate din curiozitate.oricum e tare prostuta nu stia sa lege doua fraze.

  4. 7
    florina Says:

    Nu prea isi avea rostul prin casa……Bine ca a iesit.

  5. 6
    cici Says:

    Foarte bine ca a iesit din casa. La prima vedere este o fata buna dar s-a lasat influentat de Veronica. Pacat de finetea ei. Nu merita sa tina legatura cu Veronica. Veronica este o fata foarte parsiva, trecuta prin viata si foarte smechera. Alexandra daca il iubesti pe Ayhan, apai fata draga stai alaturi de el.

  6. 5
    Luminita Says:

    ma bucur foarte mult pot dormi linistita daca mai iesa si veronica ma bucur enorm cele mai mari scorpii

  7. 4
    viviana Says:

    IMI PARE TARE RAU CA A PARASIT CONCURSUL ESTE O ADEVARATA DOMNISOARA II DORESC TOT BINELE DIN LUME SI MAI VREAU SA-I SPUN CA INTRE IA SI VERONICA A FOST SI ESTE O PRIETENIE ADEVARATA, AU DEMONSTRAT ASTA IN EMISIUNE. MAI VREAU SA SPUN CA ATAT EA SI VERONICA SPER SA PASTREZE ACEASTA PRIETENIE DEOARECE NICI UNA DINTR ELE NU A FOST FALSA IN ACEASTA PRIETENIE SI EU O SFATUIESC PE ALEXANDRA SA RAMANA TOATA VIATA PRIETENA CU VERONICA FIINDCA ARE CE INVATA.EU V-AM URMARIT CU TOATA DRAGOSTEA PE AMANDOUA SI SPER CA VERONICA SA CASTIGE CONCURSUL DEOARECE ESTE DEOSEBITA.

  8. 3
    simona Says:

    bine ca a iesit oricum nu isi avea locul in casa atata timp cat gandurile ei erau la Aihan eu le doresc succes si sa se iubeasca cat mai mult

  9. 2
    cip Says:

    Nu ar fi trebuit sa intre. Dar daca tot a fost aleasa macar sper ca a invatat cate ceva din experienta aceasta. Mai ales ca nimeni nu iti poate rezolva problemele in locul tau, si mai bine te lupti cu ele, decat sa fugi mereu. Poate mediteza putin si parintii… explicandu-i mai pe indelete temerile lor…

  10. 1
    andreea Says:

    imi pare foarte rau ea era preferata mea si am plans o data cu ea o iubesc foarte mult nu trebuia sa isi doreasca se plece !

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free