Doamna Paula – Mama Lider pentru inca o saptamana


paula 19.01La Finala Saptamanii din data de 15 ianuarie 2010, doamna Paula ar fi trebuit sa-si incheie mandatul de Mama Lider…dar nu s-a intamplat asa. Doamna Paula a dorit sa faca o scrisoare catre Comisia de Decizie Nora pentru mama, in care si-a exprimat nemultumirea legata de nerespectarea si comportamentul inadecvat al Cristinei referitor la regulile impuse de doamna Paula, in calitate de Mama Lider.

Doamna Paula s-ar fi asteptat ca cei din Comisie sa poata gasi o pedeapsa pentru comportamentul Cristinei, insa acestia au decis ca doamna Paula sa fie inca o saptamana la rand Mama Lider, pentru a reusi sa se impuna si sa le faca pe concurente sa o asculte. Daca va reusit acest lucru vom afla…

Ce parere aveti de comportamentul Cristinei, care a refuzat sa indeplineasca sarcina de a face curatenie, precum si pedeapsa nerespectarii acestei sarcini, date de Mama Lider?

Articol realizat de Raluca Neagu

4 comentarii la “Doamna Paula – Mama Lider pentru inca o saptamana”

  1. 4
    andreeafanNPM Says:

    cristina este o nesimtita…asta este educatia primita de la parintii ei probabil…niki una dintre fete nu au facut asa ca ea…dar la ea se vede k ii lipsesc cei 7 ani de acasa…ar trebui sa o respecte catusi de putin pe doamna Paula , pana la urma ii este ca o mana;)

  2. 3
    chsmaria Says:

    Cristina esti o nesimtita nu ai bunul simt dezvoltat.Mananci ca o …. in pat ,nu-ti mai ramane ce sa mai mananci,de asta ai spus ca se da mancarea la baieti?Si nu o mai respecti pe D-NA PAULA PT CA NU MAI ESTI CU LUCIAN?RUSINE!!!

  3. 2
    DANA Says:

    PUSA pentru voi fetele din ziua de azi nu va plac mamele care vau dat vita v-au crescut mari si acum aruncati cu noroi in proprii parinti ca in locul d-nei Paula era mama ta cum te simteai ca o nesimtita ca Brindusa si Cristina sa stea ca cucoanele acolo in casa iar mamele sa le fie Beby siter un fel de argate sa le faca mincare si ele sa faca numai mofturi.Rusine de asa fete cred ca nici nu nau ce cauta acolo,Pentru Cristina trebuie sa arate imaginea dela intrare in casa si acum a facut falci s-a ingrasat, si tot cere mincare Rusine CRISTINA.

  4. 1
    pusa Says:

    d-na paula nu imi place de loc

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free