Diana s-a mutat in camera divelor


diana 19.01Diana a realizat de curand cine ii este aproape si cine nu. In urma certurilor din ultima perioada dintre ea, Veronica si Alexandra, Diana a hotarat sa se mute in camera divelor, adica de partea taberei adverse.

Diana a incercat sa explice ca decizia de a se muta in camera divelor a fost luata doar pentru perioada cand Alina este plecata la Roma, cu dorinta de a le ajuta pe Brandusa si Cristina sa faca curatenie in camera.

Veronica si Alexandra sunt de parere ca Diana joaca teatru, iar acesta ar fiĀ  si motivul pentru care a ales sa se mute in tabara adversa.

Diana nu a reusit sa se mai abtina acuzatiilor care i s-au adus, mai precis ca este falsa, si i-a marturisit Veronicai faptul ca nu a crezut in momentul cand aceasta a declarat ca vrea sa isi asume descalificarea odata cu Elena.

“Si tu ai gresit..din cauza ta a plecat Elena. Tu ai provocat-o pe Elena sa spuna ca vrea sa fie descalificata”, acestea au fost cuvintele Dianei catre Veronica.

Veronica s-a aratat vadit deranjata de decizia Dianei de a se muta in tabara adversa si incercand sa se apere i-a replicat Dianei “Nu e vina mea ca a iesit Elena…Diana nu trebuie sa te manifesti in felul asta, sa te aliezi cu ceilalti”,

Spre finalul discutiei, Diana a dorit sa adauge ” o sa fiu puternica si nu o sa dau satisfactie nimanui, sa ma vada suferind.”

Ce parere aveti de decizia Dianei de a se muta in camera divelor?

Articol realizat de Raluca Neagu

22 comentarii la “Diana s-a mutat in camera divelor”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 22
    roxy Says:

    f bina ca sa mutat din camera.vermonela nu face decat sa gaseasca defecte la toti.sa ramana singura ca merita.sa doarma cu blacky nici acolo nu ar merita.diana esti cea mai tare.

  2. 21
    george Says:

    bine a facut deoarece din partea veronicai se putea astepta sa ii faca o surpriza aruncandu-i cu ceva in cap

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free