Mama Lider, doamna Maria, a fost sanctionata


maria 08.12Doamna Maria, in calitate de Mama Lider, a fost sanctionata de catre Comisia de Decizie a emisiunii Nora pentru mama, deoarece s-a considerat ca aceasta a incalcat regulamentul concursului.

Doamna Maria a fost sanctionata, luandu-i-se 1000 lei din cei 10.000 lei primiti la inceputul competitiei Nora pentru mama 4.

Comsia de Decizie a emisiunii Nora pentru mama, a considerat ca doamna Maria a incalcat regulamentul concursului, permitandu-i Brandusei sa mearga la cumparaturi, desi stia ca aceasta se va intalni acolo cu Mihai, fostul concurent Nora pentru mama 3. Pe langa acest lucru, doamna Maria nu si-a luat in serios rolul de Mama Lider in casa Nora pentru mama 4, nereusind sa se impuna pentru mentinerea linistii si aplanarea conflictelor din casa.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Maria a fost sanctionata?

Articol realizat de Raluca Neagu

4 comentarii la “Mama Lider, doamna Maria, a fost sanctionata”

  1. 4
    anda deltov Says:

    George ai dreptate. Nu inteleg de unde trebuia sa stie d-na Maria ca Mihai va fi la supermarket. S-a discutat undeva lucrul acesta, a fost informata de kanalisti? Mai degraba as fi sanctionat-o pe Brandusa atat timp cat exista un regulament in acest sens.

  2. 3
    doina Says:

    omu bun e luat de rau.ea a vrut sa fie finuta si tot ea a fost pedepsita.

  3. 2
    claudia Says:

    mi se pare ca nu s-a procedat corect,nici nu a fost vina ei

  4. 1
    george Says:

    mi se pare cam drastica pedeapsa penteru d-na maria.Trebuia o alta pedeapsa care sa nu implice pierderea de bani.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free