Doamna Lacramioara a fost desemnata Mama Lider


lacramioara mama lider 11.12Rolul de Mama Lider al doamnei Maria a luat sfarsit, iar concurentele Nora pentru mama 4 au fost nevoite sa voteze din nou pentru desemnarea unei alte Mame Lider.

La Finala Saptamanii din 11.12.2009, fetele au votat-o in unanimitate pe doamna Lacramioara, pentru a fi Mama Lider a saptamanii ce va urma.

Credeti ca doamna Lacramioara va reusi sa se impuna in casa Nora pentru mama 4, odata ce a obtinut titlul de Mama Lider?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Doamna Lacramioara a fost desemnata Mama Lider”

  1. 7
    nicoleta Says:

    NU IMI PLAKE DE EA

  2. 6
    constantinescu cristina daniela Says:

    d-na lacramioara o d-na fara caracter şi ıa şı fiul ei d-na lucıca şi fiul ei pot sa spun ca au caracter

  3. 5
    mary Says:

    nu imi place de ea.intra in prea multe conflicte si se cearta cu aproape toate fetele.s-ar putea sa aibe dreptate dar si exagereaza cu certurile si reprosurile.

  4. 4
    marinela Says:

    d-na lacramioara nu imi place deloc ea nu va fi in stare sa faca liniste in casa eventual fetele ar face cu ea

  5. 3
    anda deltov Says:

    Sunt sigura ca saptamana viitoare va fi aleasa d-na Mihaela mama lider deoarece in felul acesta fetelor le va fi mai usor sa le descopere pe mame. In rest sunt de acord cu George exceptand linistea unde am unele abtineri in ceea ce o priveste pe Lacramioara.

  6. 2
    tm Says:

    misepare o mama buna lacrimioara fata de maria materalista ce umbla dupa bani bine ca si a dat fetele seama de maria ele cred ca mai mult de frica ca aia iese mama saptamini si sa nu le nomilizeze sa aleaga orce mama inafara de maria sa vazut la cumparaturi cine e maria tremura dupa bani a profitat de bani concurentilor sa si imrace fecoru ala esteric

  7. 1
    george Says:

    d-na lacramioara se va impune in fata fetelor,ba chiar ma gandesc ca va abuza de functia sa si va face exces de zel.vreau sa vad cum se vor comporta fetele in aceasta sapt si dac ad-na lacramioara va reusi sa aduca putina liniste in casa.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free