Temerile lui Ionut


ionutIonut, fostul partener al Brandusei, i-a marturisit acesteia temerile pe care le-a avut si le are in privinta ei. Desi nu mai formeaza un cuplu in casa Nora pentru mama 4, cei doi au ramas amici.

De curand Ionut a dorit sa-i marturiseasca Brandusei temerile pe care le are legate de fostii prieteni. Ionut i-a povestit Brandusei despre prima sa iubire, care a fost un esec, deoarece fata respectiva s-a impacat cu fostul prieten. Aceasta intamplare l-a marcat foarte mult pe Ionut, care a recunoscut ca Brandusa este prea atasata de trecut si ca i-ar fi fost teama de un nou esec alaturi de ea.

Cu toate acestea, Ionut i-a declarat Brandusei ca este o fata minunata si ca nu l-a interesat niciodata trecutul ei.

Credeti ca Ionut regreta despartirea de Brandusa?

15 comentarii la “Temerile lui Ionut”

  1. 1
    deea Says:

    da foarte mult. Ionut este baiatul care se ascunde dupa fusta mamei, dar o sa regrete mai tarziu. Pana la urma cum se zice: doar traieste cu nevasta in casa nu cu mama,

  2. 2
    anda deltov Says:

    Ionut nu regreta despartirea de Brandusa. Fiind un baiat educat a iesit elegant din aceasta combinatie fara sa dea apa la moara nici mamei lui nici Brandusei. Este foarte cerebral si nu se pierde in discutii aberante. In fond este viata lui si face ce vrea cu ea.

  3. 3
    george Says:

    DACA NU ERA INFLUENTAT DE MAMA SXA IONUT FACEA UN CUPLU FRUMOS CU BRANDUSA.POATE REGRETA DESPARTIREA DE BRENDA DAR ACEASTA NU II VA MAI DA NICI O SANSA DATORITA D-NEI MIHAELA.

  4. 4
    cimuca loredana Says:

    duna ionut esti un tim super ce vreau sa iti zic alunga teama si incearca sa te apropi dinou de brandusa ea te iubeste dar nu vrea sa iti arate orgoliu de fata daca u o iubesti lupta pt iubire daca nu pleaca din concurs nu bani iti vor aduce fericirea sa sti paaa mai gandestete

  5. 5
    CHIRIAC Says:

    ESTE FOARTE TARE

  6. 6
    CHIRIAC Says:

    ESTE FOARTE FDRUMOS
    TARE

  7. 7
    catalyna Says:

    IONUT NU AR TREBUI SA REGRTE NIMIC PENTRU CA INTRE EL SI BRANDUSA NU AFOST NIMIC DECIT O FANTEZIE .. IONUT ESTE EDUCAT ,LINISTIT NU PUTEA FI VORBA DESPRE CASATORIE CE MAMA SANATOASA LA CAP SI-AR DORI PENTRU BAIATUL EI OFEMEIE CU ASA TRECUT ? IAR BRANDUSA A FACUT PE GROZAVA CA SI CUM AFI AMANTA CUIVA ESTE O MARE ONOARE SI NU A STIUT SA COMUNICE CU MIHAIELA ACUM ASVREA SA VAD DACA BRANDUSA S-AR APROPIA DE VLAD VALI SAU BOGDAN CARE AR MAI FI PAREREA DOAMNELOR MAME?

  8. 8
    fan nmp Says:

    ionut nu regreta nimic,si daca ar regreta nu ar trebui,deoarece el si brandusa nu se potrivesc deloc(nu sunt compatibili,cum se zice mai nou)..ionut este un baiat itnteligent,frumos….
    se vede ca d-na mihaela isi doreste pentru fiul ei o sotie,cu care sa se potriveasca ionut….bafta lor in continuare

  9. 9
    anda deltov Says:

    Brandusa este o ignoranta, Nu vrea sa iasa din pozitia de care este foarte mandra. Nu va reusi in felul acesta sa aiba o relatie superioara celei precedente. Tot printre soferi, ospatari si mai stiu eu ce meserie se va invarti. Asta-i mediul pe care-l place fiindca se crede mai superioara. Ionut a incercat sa o smulga dar ea nu a cedat asa ca baiatul s-a orientat catre o fata finuta care are disponibilitate sa urce pe scara sociala. Foarte bine in fond e viata lui si nu-si supara nici mama cu aceasta alegere. Felicitari.

  10. 10
    diana Says:

    eu cred k brandusa nu are un trecut asa groaznic cum tot ziceti voi pur si simplu sia trait iubirea intamplarea a facut a acesta sa fie insurat. Eu cred k ionut nu a tinut la brandusa si nu a apreciat-o cum merita ea este asa mai rautacioasa la vorba cam ca mine dar sa stiti k “mata blanda zgarie rau” astea mai linistite astea is mai smechere acuma macar ea spune ce are pe fata . Eu o apreciez foarte mult. Eu zic sa nu isi faca griji , o sa gasesca un baiat care o sa o aprecieze la adevarata ei valoare . cu ionut nu mergea k maica-sa aia mai guraliva si needuca (in ciuda faptului k se da mare k e educata) nu ii lasa niciodata sa fie fericiti nu stiu ce vroia ea pentru fiul ala al ei de parca ii ceva fat frumos.. Ea merita intelegere respect si iubire nu nesiguranta indoiala si influente de peste tot. succes brandusa sunt fanu’ tau .

  11. 11
    diana Says:

    eu cred k brandusa nu are un trecut asa groaznic cum tot ziceti voi pur si simplu sia trait iubirea intamplarea a facut a acesta sa fie insurat. Eu cred k ionut nu a tinut la brandusa si nu a apreciat-o cum merita ea este asa mai rautacioasa la vorba cam ca mine dar sa stiti k “mata blanda zgarie rau” astea mai linistite astea is mai smechere acuma macar ea spune ce are pe fata . Eu o apreciez foarte mult. Eu zic sa nu isi faca griji , o sa gasesca un baiat care o sa o aprecieze la adevarata ei valoare . cu ionut nu mergea k maica-sa aia mai guraliva si needuca (in ciuda faptului k se da mare k e educata) nu ii lasa niciodata sa fie fericiti nu stiu ce vroia ea pentru fiul ala al ei de parca ii ceva fat frumos.. Ea merita intelegere respect si iubire nu nesiguranta indoiala si influente de peste tot. succes brandusa sunt fanul tau .

  12. 12
    rely Says:

    ia mai lasatio mai moale cu brandusa e asa ionut e asa fiecare are scopul lui bine definit an nora pt mama mai putine sfaturi si mai multe ancurajarii

  13. 13
    rely Says:

    pt aceeia care nau nimic de facut sa critice mai putin si sa-si vada lungul nasului le-ar sta mult mai bine si ar fi mult mai corect pt toata lumea o seara placuta si fiti doar voi ………

  14. 14
    alesya Says:

    asa e nu e vinovata brndusa ca a avut o viata mai grea nu are nimeni dreptul sa o critice fiecare cu norocul lui dar e mai bine ca s au despartit ca era atata cearta pentu nimik mai sunt si fete si baieti in casa ce mare scofala doar nu se cunosteau de nu stiu cand le trece lor se reorienteaza cum a facut si ionut

  15. 15
    lili tm Says:

    d mihaiela si d maria sint cele mai rele mame si materialiste nu mai dupa bani d valeria este mama ce a mai buna dar astea doua a scoso pe liliana de materialiste ce sint brindusa este ce a mai cuminte fata ia avut un singur prieten mai in virsta doar atit dar elena veronica sint doua fete versate trecute prin tot felu aventuri mama saptamini ar trebui sa fie valeria si nora saptamini brindusa d maria cind a fost la cuparaturi la imbracat pe fiusau din cap pina piciore de acea nu si a cumparat ei la abracat pe ala nmai cu haine firma iar la fete va samar fetele iar spune mai multe la scorpia aia da nau curaj pentruca este mama saptamini dar sa vedeti cind nu va mai fi ce cometari va fi pentru cei 10 000 roni ce ia cheltuit pe fiusu ia luat si lu elena sa nu bata la ochi fiusu

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free