Catalin si doamna Lucica ar putea intra in casa Nora pentru mama 4


diana catalin lucicaCatalin si doamna Lucica, fosti concurenti in competitia Nora pentru mama 3, ar putea intra in casa Nora pentru mama 4. In urma cu ceva timp, Diana a primit un cadou de la un admirator, care s-a dovedit a fi chiar fostul concurent de la NPM3, si anume Catalin.

La Finala Saptamanii din 27 noiembrie 2009, el impreuna cu mama sa, doamna Lucica au aparut cu un bughet de flori pentru Diana, si cu dorinta de a intra in casa Nora pentru mama 4. Ce parere aveti de dorinta celor doi de a intra in casa NPM4?

24 comentarii la “Catalin si doamna Lucica ar putea intra in casa Nora pentru mama 4”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 24
    elena Says:

    referitor la intrarea in casa la nora pentru mpn4 sint de acord nu stiu motivul pentru care nu sint primiti in casa ce le frica ca are sa cistige conconcursul doamna lucica si catalin eu cred ca niciunul din casa nu sta pe bani lui,inca mai fac si mofturi la mincare,ceea ce este foarte rusinos sa maninci in pat in camera si in deosebi ma refer la mame si fete ele acasa la ele asa procedeaza/? spuneau baietii din casa ca de ce sa vina catalin batrinul ,uritul si stirbul ala,ei in primul rind ar trebui sa mearga la oglinda fiecare sa vada ce mecla au ;i pe urma sa caracterizeze pe catalin doamna lucica este o doamna foarte calculata si dadea replici numai atunci cind se vorbea la adresa ei sau fiului de rau toate mamele din casa nu au pregatirea caracterul dinsei o admir va rog sa/i primiti in concurs ,doar mai sint baieti apropiati de virsta lui catalin, la fel toti baietii din casa nu se pot compara cu catalin din toate punctele de vedere.

  2. 23
    lavinia Says:

    mie imi place dna lucica este o femeie puternica cu caracter mi_ar place sa intre.si cred k diana stie cel mai bine ce este bun ptr ea si ce nu.ar putea sa incerce dak ii place.se potrivesc

  3. 22
    Altamira Says:

    Atunci cand au aparut in emisiune am crezut ca lesin:))), cat erau de penibili, ridicoli, ma mir cum de n-au venit cu gaina sa o cucereasca pe diana; dianei nu are cum sa-i placa de catalin, ea vrea un barbat fumos, destept si cu bani:)), calitati pe care catalin nu le are; whatever, ce D-zeu cauta la un show matrimonial? chiar nu-si poate gasi jumatatea inafara casei?

  4. 21
    rely Says:

    diana ai dreptul sa umbli cu cine vrei si sa faci ce vrei cand iesi afara ai putea lua legatura cu laurentiu vati potrivii de minune

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free