Catalin si doamna Lucica ar putea intra in casa Nora pentru mama 4


diana catalin lucicaCatalin si doamna Lucica, fosti concurenti in competitia Nora pentru mama 3, ar putea intra in casa Nora pentru mama 4. In urma cu ceva timp, Diana a primit un cadou de la un admirator, care s-a dovedit a fi chiar fostul concurent de la NPM3, si anume Catalin.

La Finala Saptamanii din 27 noiembrie 2009, el impreuna cu mama sa, doamna Lucica au aparut cu un bughet de flori pentru Diana, si cu dorinta de a intra in casa Nora pentru mama 4. Ce parere aveti de dorinta celor doi de a intra in casa NPM4?

24 comentarii la “Catalin si doamna Lucica ar putea intra in casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    alesya Says:

    asa e ar trebui sa nu intre in casa nu am nimik cu nimeni dar mi ar place sa vad noiii concurenti nu pe cei vechi mai ales pe doaman lucica care a facut numai scandal in casa nu e prea corect diana merita mai mult si poate sa si gaseasca si singura perechea si eu cred la fel ca au auzit ca are ceva banuti si hai sa se bage na nu judec poe nimeni dar asta e parerea mea

  2. 19
    Dana- Eforie Says:

    Ce draq sa mai kute nesuferita aia de femeie in casa? Sa ne lase naiba….k nu mai vreau sa mai vad mahala! Sa stea aksa cu Catalinului ei cu tot…baiatul de sub fusta mamii…! O tzhoapa si catzelushul mamii! Asta sunt amandoi! Aksa cu ei!

  3. 18
    vero Says:

    diana merita mai mult .EA nu a vrut sa il jicneasca pe Catalin de aceia ea a zis ca poate intra in casa. Dar ea nu are nici o atractie fata de catalin .Doamna Lucica sa isi caute nora in alta parte .Nu o merita pe Diana.

  4. 17
    vero Says:

    ce sa mai zic de catalin si doamna lucica:))) …..putin de circ:))) le place sa faca circ:))) mi-ar place sa intre sa faca putin circ si sa le “puna” la punct pe mame si fete cu felu ei de a fii si de a jigni de a se agita…..etc dar nu as vrea sa intre ca totusi ma gandesc ca o facut prea multa valva la npm3 unde le-a mancat nervi si sanatatea pe acolo:))) si ea o avut sansa si oportunitatea de as gasi nora……si asa ca cel mai bine sa bage baietii noi in casa……..si mai frumosi daca se poate….:D:D:D(nu ca acestia nu ar fii simpatici dar todeauna e loc pt mai bine:D)

  5. 16
    mihaela Says:

    nu mai jigniti oameni,ca nu ai sa sti niciodata ce o sa ajungi.

  6. 15
    sonia Says:

    Dorinta celor doi de a intra in casa mi se pare cel putin penibila. Au avut sansa lor in npm3. Daca am presupune ca lui Catalin “i s-a pus pata” pe Diana vazand-o la tv, de bun simt era sa incerce sa o cunoasca cand iesea din casa. Si pe d-na Lucica o inteleg, orice cioara isi vede puiul frumos…dar pe Catalin, scuze dar deloc…pentru ca nu exceleaza nici d.p.d.v. fizic si nici ca si caracter. Deci ar fi bine sa lase putin mai jos stacheta si pretentiile. Deoarece, cu riscul de a fi rautacioasa, nu ma pot abtine sa nu spun ca Diana chiar nu-i de nasul lui. Cum nu a fost nici Roxana, de altfel.

  7. 14
    suciu_cosmin Says:

    stai ma flexat ca nu are fata cata de diana ia ii o fata desteapta nu se uita la un de anii lui ::::
    de ce se face diferemta sa intre ila cand altii is doresc sa intre sincer numai inteleg emisiunea npm mama 4

  8. 13
    nata Says:

    nu ca as fi contra sa intre in casa cei doi…nau decat , dar nici intr-un caz sa nu formeze un cuplu cu diana ea este o fat desteapta ,intelegenta si-si va gasi perechea…Catalin ii va stric viata!!!!! Diana sper sa nu decazi ,cum s-a mai spus baietii mii care te asteapta afara! SUCCESE TUTUROR!!!!!!!!!

  9. 12
    anda deltov Says:

    Catalyna, Ovidiu si-a spus parerea lui, tu pe a ta, nu vad de ce trebuie sa aveti divergente. Daca ai urmarit n.p.m.3 nu pot sa cred ca-i mai vrei in casa. Nu se pune problema varstei dar se vede din avion ca sunt pusi pe capatuiala. Au plecat cu bani frumosi din concursul n.p.m.3 plus pensiile adunate ale d-nei Lucica si nu au fost in stare sa-si ingrijeasca dantura pana in acest moment mai ales ca fiul sau s-a suparat foc pe Andreea cand a facut aceasta observatie. A spus ca trebuia sa se vindece gingia ca urma sa faca implanturi. Pai s-a vindecat si mama gingiei si implanturile s-au volatilizat. Hai sa fim oameni seriosi sunt vanatori de zestre si de premii, iarna la adapost ca se mai aduna niste pensii si la vara vom mai vedea, toamna incepe o noua serie si tot asa. E de rasul lumii. Sa nu-i mai vad in casa.

  10. 11
    catalyna Says:

    VAI CE PIRDERE DACA NU TE MAI UITI TU OVIDIU ,POATE NICI NU SE MAI DIFUZEAZA EMISIUNEA .CE ZICI ?

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free