Doamna Valeria a fost aleasa Mama Lider


dna valeriaDatorita neintelegerilor din casa Nora pentru mama 4, staff-ul emisiunii a decis sa fie aleasa o Mama Lider care sa fie responsabila cu ordinea si curatenia.

Fetele au fost nevoite sa voteze mama care sa primeasca titlul de Mama Lider pentru o saptamana. Deoarece doamna Valeria a primit cele mai multe voturi, respectiv 6, a fost desemnata Mama Lider pentru saptamana care urmeaza. Prin obtinerea acestui titlu, doamna Valeria va putea lua decizii si atrage atentia tuturor celor care considera ca nu respecta regulile de buna purtare.

Credeti ca doamnei Valeria i se potriveste titlul de Mama Lider?

8 comentarii la “Doamna Valeria a fost aleasa Mama Lider”

  1. 8
    tm Says:

    doamna cineva esti aia cea iesit din concurs ai o parere gresita despre valeria este o femeie de treaba dar influitabila tocmai ca a ascultat de mincatorea aia de bani d maria si mihaiela si o scoso pe liliana din concurs dar nu este materalista d maria este prefacuta materalista ca a cheltuit bani concurentilor pe fiu ei toti bani sai fie rusine

  2. 7
    Cineva Says:

    eu cred ca doamna valeria este o prefacuta si sta in casa si va face jocul cum vreti voi din pricina banilor. stiu sigur ca a mers la emisiunea asta doar pentru bani din surse sigure. o cunosc personal si va spun cu mana pe suflet ca are 10 fetze. cand am cunoscut-o mi s-a parut femeie de treaba dar e o mare barfitoare si stateam cu ea la masa si imi aducea cuvinte de lauda dar dupa ce plecam scotea tot felul de povesti. as vrea sa o cunoasteti cu adevarat pe femeia asta inafara concursului.

  3. 6
    alesya Says:

    da si eu cred acelasi lucru ca e o doaman sufletista si face mancaruri super bune de ii hraneste pe toti si fiul ei unbaiat super dragut si cu bun simt a meritat sa fie mama lider ca stie bine ce are de facut

  4. 5
    elena67 Says:

    si mie mi se pare ca doamna Valeria merita de a fi mama saptamanii..cred ca staful de la KanalD favorizeaza pe doamna Maria!

  5. 4
    ioana Says:

    D-na Valeria este cea mai de treaba mama din casa . Are tot meritul si nu stiu de ce nu este pe placul celor de la kanal d si mereu apare Maria in fata .

  6. 3
    alexandra voicu Says:

    CU SIGURANTA I SE POTRIVESTEESTE O DNO F. SUFLETISTA CARE II HRANESTE PE TOTI DIN CASA SI CEL MAI IMPORTANT E K O FC DIN SUFLET…

  7. 2
    george Says:

    ESTE SINGURA MAMA DIN CASA CARE MERITA ACEST ROL .STIE SA SE FACA INTELEASA PRIN BLANDETE SI MULT TACT NU CA CELELALTE MAME CARE STIU SA SE FACA INTELEGE DE CATRE FETE DOAR TIPAND.

  8. 1
    anda deltov Says:

    D-na Valeria merita mai mult de atat dar si asa e foarte bine. Vom vedea daca se descurca in aceasta postura. Mult succes doamna !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free