Doamna Maria si Bogdan vor pleca la cumparaturi cu 10.000 lei


La Finala Saptamanii din 27 noiembrie 2009, mamelor li s-a oferit sansa de a pleca la cumparaturi cu 10.000 lei in buzunar.

Fericita castigatoare, care a fost votata in unanimitate de catre fete, a fost doamna Maria. Maine ea impreuna cu fiul ei, vor avea la dispozitie 10.000 lei pe care sa ii cheltuie dupa cum poftesc fiecare.

Cine credeti ca ar fi meritat sa castige acesti bani de cumparaturi?

7 comentarii la “Doamna Maria si Bogdan vor pleca la cumparaturi cu 10.000 lei”

  1. 7
    tm Says:

    hapsina a plecat la cumparaturi cu estericu de fisau la imbracat numai pe el era si culmea sa se inbrace si ia ia luat si la elena dar asa de fatada la ceilalti acareturi rusine trebuia impartita suma in mod egal la fiecare concurent in parte apoi din parte cei revene ei sal inbrace rusine. domna valeria nu trebui so asculte pe ia si d mihaila ele doua ia scso pe liliana afara maria asta se crede sefa casei sia banilor din casa,d valeria mi separe cea mai buna mama care nu umbla dupa profit pacat ca a scoso pe liliana din casa

  2. 6
    cristinutza Says:

    nu a procedat corect doamna maria trebuia sa cumpere in mod egal la toti trebuia sa imparta banii la toti cei aflati in casa asa isi putea alege fiecare dupa bugetul cuvenit ,pt ca nu erau bani dansei din buzunar erau din partea emisiunii si era corect sa nu existe diferente,daca voia sa-i cumpere elenei mai mult trebuia sa o faca din banii ei personali si nu trebuie sa o victimizam ca nu si-a cumparat nimic pt ca partea ce i se cuvinea ia dato elenei cumparandui mai multe haine .vai doamne elena e jalnica o prefacuta .

  3. 5
    Peprimuloc... Says:

    Nu este drept are dreptate Diana…Mironositza aia de Elena a pus cuvant la fete ca D’na Maria e mama saptamanii de ceva timp si nu a avut nici o surpriza…normal k ia comvenit Elenei sa puna cuvant pt ca stia ca se va alege cu ceva mai mult fiind nora D’nei Maria…Dept era sa mearga la cumparaturi o mama ce nu avea nora…asa cumpara fiecaruia la fel.Pt ca banii ia castigat datorita la toate fetele…..;)

  4. 4
    anda deltov Says:

    Avand posibilitatea sa foloseasca banii strict pentru ea si cei apropiati ei, eu consider ca a procedat corect. Veronica singura nemultumita. Nu are dreptate.

  5. 3
    ada Says:

    ma bucur k d-na maria si bogdan au putut pleca la cumparaturi. sper sa fi luat lucruri pt toata lumea sa nu mai existe alte certuri in casa si din acest subiect

  6. 2
    george Says:

    SPER SA STIE SA FOLOSEASCA ACESTI BANI PENTRU LUCRURI UTILE SI NU PENTRU PROSTII.CELE MAI INDREPTATITE SA MEARGA LA CUMPARATURI ERAU MARIA SI D-NA VALERIA CARE MERITA SA II FACA O SURPRIZA LUI VALI SCOTANDU-L DIN CASA SI UITAND UN PIC DE LILIANA

  7. 1
    anda deltov Says:

    Nu s-a votat dupa merit ci pur si simplu fetele stiau ca tot ea va fi mama saptamanii asa ca din acest motiv a fost votata. Asa se vor alege si ele cu un mic cadou.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free