Alina si Vlad nu pot numi relatie apropierea dintre ei


alina si vladInca de la inceput,  Alina a fost de foarte multe ori geloasa pe Veronica, pe care o considera o amenintare in relatia pe care incearca sa o aiba cu Vlad. Din acest motiv intre cei doi au aparut mici divergente, care au la baza lucruri mai mult sau mai putin fondate.

Alina este de parere ca Vlad sufera …dar nu dupa ea. Desi Vlad a incercat sa-i explice Alinei ca el nu va mai fi niciodata cu Veronica, cei doi nu au reusit sa ajunga la un numit comun si satui de explicatii si incercari de a lamuri situatia, acestia au ajuns la concluzia ca cele 3 saptamani petrecute impreuna nu se pot numi relatie (”Socializam si atat…”, a mai adaugat Alina).

Ce parere aveti de Alina si Vlad? Credeti ca ceea ce este intre ei se poate numi relatie?  Credeti ca sentimentele celor doi sunt reciproce?

12 comentarii la “Alina si Vlad nu pot numi relatie apropierea dintre ei”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    andra Says:

    vlad nu mai poate dupa veronica si de asta sta cu alina sa o faca geloasa,vlad si veronica se vor impaca pana la sfarsit de emisiune.

  2. 9
    gabriellla Says:

    off……….Alina e frumoasa dar nu e pentru Vlad………..lui Vlad ii statea bine cu Vero…….dar sunt sigura ca nu o sa se mai impace Vlad cu Vero in concurs cu toate ca se potrivesc:)…….

  3. 8
    rely Says:

    cred ca alinei ai lipseste un silicon la buze eu cred ca acolo are defect ,dar dupa aceea interventie ar putea fi chiar o mireasa superba pt vladddddd

  4. 7
    sonia Says:

    Alina e genul de fata “buna”. In sensul de politicoasa, sensibila si draguta. I s-ar potrivi un barbat sigur pe el, hotarat si care stie ce vrea de la viata. Cineva care sa o protejeze si care sa fie suficient de destept ca sa o descopere si sa poata vedea ca sensibilitatea ei nu denota simplitate sau naivitate. Vlad, pe de alta parte, e un barbat care pune pret pe aparente, il atrag femeile care-l domina, care-l conduc. Probabil sufera de complexul oedipian din cauza mamei care-l sufoca la maxim. Parerea mea e ca ar fi bine sa incheie pseudo-relatia asta pentru ca oricum n-are nici o sansa.

  5. 6
    fany Says:

    vlad este prea frumos ptr. alina; eu cred ca pana la urma se impaca cu veronica ptr. ca-i este gindul la ea.

  6. 5
    Cornelia Says:

    Nu, nu cred ca se potrivesc Alina cu Vlad. Vlad se potrivea mult mai bine cu Veronica, pacat ca ea a fost atat de nehotarata. Acum crad ca regreta, de altfel s-a vazut dupa modul cum a reactionat in diverse situatii ulterioare.

  7. 4
    emyemyluta Says:

    se vede clar ca nu se comporta ca si cum ar fi un cuplu cu adevarat nici Alina si cu atat maiputin Vlad.Sincer cred ca vlad s-ar potrivi mult mai bn cu Vero(asta ca e si preferata mea) dar si asa cum ii vad eu din afara,sunt doi magneti opusi care pana la urma se atrag.Veronica stie sa se comporte si sa accepte orice fel de situatie:distractie,suparare,cearta,despartire,impacares.a.m.d.VLAD-VEROva rog “treziti-va” si incheiati cu un final fericit cea ce ati inceput.

  8. 3
    george Says:

    Vlad nu o iubeste pe alina ,dar s-a apropiat de ea ca sa o faca geloasa pe veronica si sa ii vada reactiile.Acum ca veronica si dna lacramioara s-au impacat alina o sa ramana cu ochii in soare

  9. 2
    alexandra voicu Says:

    DIN PACATE CRED CA ATAT PT VLAD CAT SI PT DNA LACRAMIOARA TOTUL A FOST UN JOC…AC K SA IMPACAT CU VERONIK EU CRED K LE VA CONVENI MAI MULT SA O ‘ACOSTEZE’ IAR PE VERONIK…AU MAI MULTE SANSE CU EA IN CONC.O SA II GASEASK TOT FELUL DE DEFECTE ALINEI SI O VOR SCOATE TOT PE EA VINOVATA DAR CINE ARE ‘OCHII SA VADA’…

  10. 1
    ZUZU_2 Says:

    Alina e o scumpa si o dulce…. cred ca la inceput Vlad a facut un cuplu cu ea doar din cauza lui Vero(sa mai uite de ea). Se vede ca ea simte ceva pt el….dar nush ce anume simte Vlad pt ea……ma gandesc ca Vlad simte ce vrea d-na Lacramioara sa simta..pt ca si Vlad, ca si Ionut, o asculta intocmai pe d-na Lacramioar, si e pacat pt ca Alina merita un baiat bun langa ea, care sa-i ofera afectiune si protectie. Oricum parerea mea e ca Alina facea un cuplu mult mai frumos cu Mihai decat cu Vlad.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free