Alexandra nu-si mai doreste sa fie cu Laurentiu


laur si alex123Laurentiu impreuna cu doamna Adriana au fost invitati in emisiunea de dimineata, dupa ce in urma cu cateva zile au fost eliminati din competitia Nora pentru mama 4. Cei doi au venit cu mesaje din afara casei si au discutat deschis cu concurentii, exprimandu-si nemultumirile pe care le-au avut in competitie.

Pentru  Alexandra, Laurentiu a avut mai multe mesaje din afara casei, de la rudele acesteia. In primul rand aceasta i-a marturisit Alexandrei ca s-a intalnit cu familia ei si ca toti l-au placut foarte mult.

Laurentiu a mai declarat ca nu va renunta la Alexandra si va lupta pentru ea in afara casei, pentru ca el considera ca in aceasta competitie ea a fost influentata de doamna Mihaela si din acest motiv nu a putut sa-si asculte inima.

Alexandra a fost deranjata de afirmatiile lui Laurentiu si l-a asigurat ca nu este adevarat, zicand “Eu nu vreau sa mai am nimic cu tine afara.”

Ce parere aveti de afirmatia Alexandrei? Cine credeti ca a pus mai mult suflet in relatia dintre Alexandra si Laurentiu?

22 comentarii la “Alexandra nu-si mai doreste sa fie cu Laurentiu”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 22
    stefania Says:

    imi place nespus nora tentru mama dar fata asta e superbadiana si veronca mai sunt fee dar una e urata nu stiu cum o cheama

  2. 21
    nicoleta Says:

    se potriveau erau finutzi amandoi pwp alexandra

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free