Doamna Mihaela o vrea pe Alexandra de nora


mihaelaInca de la bun inceput, doamna Mihaela a fost impotriva Brandusei. Spre disperarea si supararea ei, Ionut si Brandusa au format un cuplu, iar doamna Mihaela a continuat sa se opuna relatiei pana de curand cand acestia s-au despartit.

Doamna Mihaela a declarat  in mai multe randuri ca singura fata care s-ar potrivi cu Ionut este Alexandra, pentru ca este genul de fata finuta si cu bun simt, fata de Brandusa care “nu era potrivita” pentru fiul ei.

Dupa despartirea cuplului Ionut- Brandusa, doamna Mihaela a declarat:  “Ionut a realizat ca a pornit pe un drum care duce nicaieri…Nu cred ca era o poveste de dragoste reala.”

Brandusa declara “Sentimentele cred ca sunt din partea amandurora…nu cred ca mai exista cale de impacare”. “Nu ma pot lupta cu morile de vant.”

Credeti ca dupa destramarea cuplului Ionut-Brandusa, Ionut va dori sa-si indrepte atentia catre alta fata din casa, eventual catre Alexandra? Oare intre Ionut si Alexandra ar putea fi ceva?

16 comentarii la “Doamna Mihaela o vrea pe Alexandra de nora”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    nicoleta Says:

    nu se potrivesc[alexandra & ionut]

  2. 15
    gabriellla Says:

    ……doamna mihaela sunteti un exemplu de mama………..exact ca mama mea……. dar eu zic ca Ionut e destul de mare sa poata decide ce vrea de la viata…….sunt curioasa care va fy urmatorul cuplu NOU din casa:X:X

  3. 14
    rely Says:

    dna mihaellaa cel mai corect ar fi fost sa va abtineti de la comentarii asa cum a facut ionut pt a va proteja si a nu va ranii sentimentele dar nu trebuie an continuare sa amenintati cu crize de nervi sau altceva … pt ca totul an viata are un suis si coboras care mai devremesau mai tarziu ne asteapta pe fiecare dintre noi ……

  4. 13
    vero Says:

    ce sa zic de doamna mihaela…..e o doamna simpatica si placuta…….dar ca nora nush cine si-ar dori sa o aiba deoarece se vede ca are doar un baiat si la cocolosit prea mult………si la varsta asta ii poarta ea prea mult de grija si se streseaza de toate nimicurile….cred ca persoana potrivita pt ionutz e o fata sensibila , calma si foarte atasata de familie implicit si de doamna mihaela ……pt ca chiar daca ionutz se va casatori doamna mihaela va fii prezenta in mijlocu lor sa le dea sfaturi si sa controleze ea situatia…..

  5. 12
    roxana Says:

    imi place foarte mult de bogadan si elena.sunt favoriti mei preferati. veronica ar fi bine sa nu te mai comporti k un copil k nu-ti sta bine.succes pentru elena si bogdan

  6. 11
    nyko Says:

    mie imi place d-na mihaela….
    dar in ceea ce ii priveste pe ionut si brindusa a gresit si greseste enorm.
    Nu imi place Brindusa si am inteles ca nici d-nei Mihaela dar asta nu inseamana ca ea treabuie sa dicteze in sufletul,inima si “patul” lui ionut.Are deja o varsta la care stie ce este bun pentru el.
    El este mult prea mamos si nu ar trebui sa mai asculte de ea..

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free