Laurentiu si doamna Adriana au iesit din casa Nora pentru mama 4


laur si dna adrianaLa Finala Saptamanii din 20 noiembrie 2009, s-au facut nominalizari de baieti. Concurentele au votat astfel:

- Diana: Ionut
- Mihaela: Mihai
- Alexandra: Mihai
- Cristina: Mihai
- Alina: Mihai
- Elena: Laurentiu
- Veronica: Vlad
- Brandusa: Valentin

Cei 5 baieti nominalizati la Seara eliminarilor din 20 noiembrie 2009 au avut sanse egale sa paraseasca Nora pentru mama 4.

Brandusa s-a declarat dispusa sa-si foloseasca Joker-ul in cazul in care Ionut ar fi fost in pericolul de a iesi din competitie, insa nu a fost nevoie, deoarece Elena a castigat titlul de Nora Saptamanii si ea a decis ca Laurentiu impreuna cu doamna Adriana sa fie cei care parasesc casa Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de plecarea celor doi?

23 comentarii la “Laurentiu si doamna Adriana au iesit din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    dacyan Says:

    un cuplu frumos,se potrivesc:D:D:-*

  2. 19
    paula Says:

    imi pare rau k a iesit laurentiu,imi place mult era cel mai simpatic baiat din casa sper sa se impace k alexandra ea tine la el dar se lasa influentata de mamele din casa

  3. 18
    vivi Says:

    ma bucur k au iesit..prea multe impresii isi dadea laurentiu..shi chiar nu avea de ce….k sa nu mai spun d mama lui….Doamna Adriana la 20 d ani..simtea tot ce era in jurul dansei=))))penibil..in fine…snt happy k au iesit,,….

  4. 17
    gabytza Says:

    facea un cuplu frumos cu alexandra …dar cum am spus la adresa alexandrei…ea nu stie ce vrea poate e mai bine asa

  5. 16
    ZUZU_2 Says:

    imi pare extrem de rau pt Laur si d-na Adriana, insa pe cealalta parte cred ca e mai bn pt cei doi….Laur sa nu-ti para rau dupa alexandra pt ca ea chiar nu te merita, e atat de mataita incat nu poate sa lege bn doua cuvinte, iar d-na Adriana a fost si va fi cea mai inteligenta si cumsecade mama din casa….. Laur tu o sa te distrezi mult mai bn si mai frumos afara in timp ce scorpiile (brandusa, d-na maria in special, vlad, d-na lacramioara, cristina, d-na mihaela)di casa se vor paruii pt mare premiu:)))pupicy

  6. 15
    nicoleta Says:

    imi pare rau de doamna ADRIANA era una din favoritele mele si LAURENTIU imiplaceau mult imi pare rau nici nu mai uita laemisiunea asa tampina mai ales ca ma enevez cand o vad pa brandusa si elene

  7. 14
    vasy Says:

    lau nu te merita alexandra u esti prea finutz pt ea sa nu-ti para rau !!!

  8. 13
    cosmina Says:

    idem vio

  9. 12
    cosmina Says:

    imi pare foarte rau ca a plecat laur…se potrivea cu laur foarte bine..el e un scump

  10. 11
    anda deltov Says:

    E mai bine ca au iesit. Laurentiu a facut o obsesie pentru Alexandra iar prezenta lui nu-i era bine venita Alexandrei. Nu pot sa spun ca nu a fost cinstit cat a fost in casa insa s-a retinut de la comentarii atat timp cat a fost cu Alexandra. Acum nu a mai avut nimic de pierdut si si-a spus si el oful la nivelul educatiei pe care a primit-o. D-na Adriana a simtit pulsul concursului, de aceea a facut criza aceea necontrolata fata de Alexandra, a prevazut iesirea din joc. Nu-mi pot permite sa judec mai mult pe cineva , fiecare se comporta la nivelul educational si intelectual atat cat a reusit sa dobandeasca.

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free