Mihai si doamna Aurelia – la un pas de a parasi Nora pentru mama 4


mihaiLa Finala Saptamanii din 13 noiembrie 2009, fetele au fost nevoite sa faca nominalizari de baieti. Toate concurentele l-au votat in unanimitate pe Mihai, care impreuna cu doamna Aurelia le-au rugat pe fete sa-i ajute sa iasa din competitie.

Bogdan, desi nu s-a inteles prea bine cu Mihai in ultimul timp, s-a aratat foarte afectat de posibila plecare a lui Mihai si a declarat “imi pare rau daca pleaca Mihai”.

Chiar daca Mihai impreuna cu mama sa si-au dorit foarte mult sa iasa din competitie, doamna Aurelia a fost protejata de public, iesind pe locul al doilea cu un procent de 19,9 %. Cu aceasta ocazie, Mihai si doamna Aurelia au fost nevoiti sa se intoarca in casa Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de posibila eliminare a celor doi? Credeti ca ar fi fost mai bine ca Mihai si doamna Aurelia sa paraseasca acest concurs, de ce?

10 comentarii la “Mihai si doamna Aurelia – la un pas de a parasi Nora pentru mama 4”

  1. 10
    Ligia Says:

    Andreea..exista oameni sensibili si oameni puternici. Aurelia este un om sensibil si acest fapt nu este de condamant. Toti cei prezenti in casa se cred iteligenti dar aproape nic unul nu stie ca exista o limita a bunului simt si printre acele persoane se afla cei care au spus ca Mihai este nebun. Fiecare persoana este are o zestre genetica deferita, sentimente diferite, caracter diferit si comportament diferit si probabil ca daca concurentilor le-ar face “control la cap” cei care acuza ar fi depistati cu anumite tulburari de comportament. Eu va urez succes si sper sa va mentineti in top>:D<:*.

  2. 9
    andreea Says:

    era mai bine daca ieseau din casa,asemenea oameni nu merita sa stea in casa,si mihai cand va iesi din casa sa isi faca un control la cap ca este nebun.iar doamna aurelia sa nu se mai ia de orice lucru,daca cineva bea o cana cu apa si ei nu ii convine imediat incepe sa planga si sa faca scene aiurea,nui mai votati sa stea in casa

  3. 8
    diana Says:

    Ma bucur foarte mult ca mihai si mama lui au avut sansa sa ramana in casa.Sunt foarte bucuroasa ca d-na arelia a fost protejata de votul telespectatorilor si sper ca saptamna aceasta sa fie chiar mama saptamanii pt ca merita.Lui mihai ii doresc sa fie puternic si sa nu mai ceara sa fie eliminat pt ca are multi sustinatori afara care il vor in casa pana la finalul competitiei,poatea chiar castigator.Cred ca alaturi de veronica ar avea cele mai mari sanse sa castige acest concurs,pt ca sunt cei mai destepti din casa si impreuna ar forma cel mai solid cuplu,care ar avea cele mai mari sanse sa ajunga in finala.SUCCES MIHAI SI INCEARCA SA FORMEZI IN CUPLU CU VERONICA.

  4. 7
    nelu Says:

    au fost opriti …fara voia lor !e clar ptr scandal ca altfel nu se putea

  5. 6
    ioana Says:

    pe bune acuma mihai are ceva defecte la cap,nu cred k este in toate mintile,te si sperii de el,se vede clar deoarece oricine,orice ar vorbii cu el el se uita pe pereti face niste mutre de numa cu ce k ii urat k noaptea de s-ar vedea el in oglinda cand face mutrele alea s-ar speria el de el,se cred nu stiu ce mare si tare dar el saracu este vaisamar de capu lui la fel k veronica,s-ar potrivii de minune,ar trebuii sa faca un cuplu doi prosti ar fi de rasul lumii nu k acuma nu sunt.

  6. 5
    Mary Says:

    mihai draga,este o vorba in popor,mare si prost,baiatul meu este de varsta ta,a ras cand vazut cum te comporti,ai ceva probleme cu capul bai baiatule,pana si mimica fetei te tradeaza,ar fi trebuit sa iesi cu mama cu tot afara,asta este mana kanal de sa va mai pastreze in casa pt.diverse …

  7. 4
    elena Says:

    doamna maria nu va dati atita inportanta,pentru ca nu stiti decit sa bagati cearta intre mame,si pe deasupra le si influentati ,nu aveti nimic in capsorul acela ,imi sinteti antipatica numai cind ma uit la televizor .maria draga tu esti pisica cea care zgirie tare nu are sa-ti mearga o sa te ineci la mal ca tiganul,efectiv eu nu concep cine te voteaza ,si ce merite ai tu ca sa fii aleasa mama saptaminii,de fapt se vede dupa cum ti-ai educat baiatul procedeaza la fel ca tine are o ura in el pe toti cei din casa halal educatie ,mare pacat ca a facut un cuplu cu o olteanca de a mea,dar tu nu cunosti cum sint oltencele ca si baiatul,olteanca tace il testeza dar iti garantez maria ca olteanca nu se va casatorii cu baiatul tau deoarece are multe scapari,iesiri,jineste nu se contrleaza este razbunator,asa ca stai in banca ta invata tu ca sa poti da lectii.

  8. 3
    elena Says:

    ma bucur foarte mult ca nu au iesit din concurs mihai cu mama aurelia pentru ca nu este corect,adevarat este ca atit mama cit si fiul mihai nu sint intelesi,mihai este un baiat linistit daca nu se complace cu cei din casa de aceea nu este agreat pe el nu-l intereseaza de birfele colegilor,pacat aici se vede educatia care au primit-o de la parinti ar trebui acum prin cite atrecut sa -l lase in pace sa nu-l mai jigneasca bogdan cine se crede sa nu uite ce a facut,catalin impreuna cu mama sa lucica de la npm3 erau cu gura mare ,mama lui iesea mama saptamini de fiecare data si la sfirsit li s-a infundat .mihai nu te mai consuma nici tu nici mama si nu va bagati in discutiile lor plecati de linga ei daca este vorba de birfe,evita ,chiar daca te provoca tu pleaca sti proverbul cel mai destept cedeaza va iubesc pe tine si mama pt comportamentul vostru ,pentru finetea voastra bafta–

  9. 2
    george Says:

    eu cred ca cei doi era mai bine sa plece.In primul rand era mai bine ptr sanatatea d-nei aurelia iar in al doilea rand era mai multa liniste in casa mamelor si mai putine conflicte in casa baietilor si o atmosfera mai placuta.

  10. 1
    anda deltov Says:

    Din punct de vedere al dorintei lor poate ar fi fost mai bine. Nu oricine are puterea sa lupte cu rautatea, carcoteala si ipocrizia. Avand in vedere ca totusi au sustinatori si chiar prieteni in casa sa speram ca vor reusi .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free