Laurentiu s-a apropiat tot mai mult de Diana


diana si laurLa Finala Saptamanii din 13 noiembrie 2009, am avut parte de imagini in premiera din casa Nora pentru mama 4, in care Laurentiu si Diana au fost surprinsi in ipostaze in care erau foarte apropiati, chiar tandri unul cu altul. Tot in premiera, au fost difuzate imagini care il surprindeau pe Laurentiu spunandu-i Alexandrei ca ar fi mai bine sa ramana amici si sa nu mai incerce sa fie impreuna, pentru ca se inteleg mai bine ca amici.

In urma acestor imagini, Laurentiu si Diana nu au recunoscut ca ar fi vorba de o apropiere intre ei, ci doar ca se inteleg foarte bine.

Pe Alexandra au surprins-o foarte mult aceste imagini, dar nu a vrut sa comenteze absolut nimic despre acest subiect.

Ce parere aveti de cele intamplate? Credeti ca Laurentiu si Diana vor forma in curand un cuplu? V-ati dori acest lucru?

10 comentarii la “Laurentiu s-a apropiat tot mai mult de Diana”

  1. 10
    andreea Says:

    a ii fie rusine.se crede un casanova.ar fi trebuit sa vb cu alexandra intai.si nu sa spuna k nu e nimik intre el si diana cand mai aveau putin si ….. asa k so impace pe diana.cum sa nu….

  2. 9
    laura Says:

    laurentiu este un baiat frumos si nu merita sa se roage de alexandra .. sunt si alte fete dragutse in casa cum ar fi mihaela:X s-ar potrivi ..:-?

  3. 8
    andreea Says:

    laur e cel mai frumos baiat din competitie si nu se potriveste deloc cu alexandra, e prea urata pt el, si el se mai ruga si de ea, ii place sa se roage baieti de ea park ar fi vreo frumusete….din puntul meu de vedere mi-as dori sa il vad pe laur q mihaela

  4. 7
    bella Says:

    DE CE TE SUPERI ALEXANDRA? TU AI FOST CEA CARE L-A FLITUIT PE LAURENTIU. CE VREI CAT STA IN CASA LAURENTIU SA NU MAI FACA UN CUPLU CU NIMENI? CE VREI, SA FII IUBITA SI SA TE PLANGA , SI SA TE ROAGE SA FII CU EL SI TU SA SPUI NU? FATO, TREZESTE-TE, NU IL VREI LASA-L LA ALTA CARE IL VREA. ESTI CHIAR NESIMTITA CA SI PRIETENA TA VERONICA. DACA AS FI AVUT O FATA CA VERONICA O DEZMOSTENEAM.

  5. 6
    andreea Says:

    sunt andreea am 21 ani ,este un baiat frumos laurentiu,se vede ca el chiar vrea sa fie cu alexandra dar ea cand vrea laur sa vorbeasca cu ea ea il ignora,e clar ea nul mai vrea pe laur sa indragostit de altcineva de exemplu “ionut”.alexandra nu stie sa stea de vorba cu cineva,ea nici afara nu il mai vra pe laur,cand a intrebato laur daca afara vor mai fi impreuna ea nu a stiut sai raspunda sau mai sigur nu a fost in stare sai spuna adevarul,este prea copilaroasa.Si diana se da buna prietena cu alexandra si ea cand colo filtreaza cu laur,ce prietena e asta.hal de prietena.

  6. 5
    ioana Says:

    mie mi-a placut de la inceput laurentiu numai k dak el o sa faca un cuplu cu taranca aia(diana)o sa fie cel mai nasol cuplu din toate editiile de la nora pt mama ,diana numai incurk pe acolo ar tr sa o zboare si pe ea cineva in emisiune sa se faca curat .cred k alexandra s-a indragostit de altcineva de la parasil asa brusk pe laur,el saracu nu are nicio vina,ar face bine sa nu se mai roage atata de ea k nu merita,nu stie ce pierde ar putea forma un cuplu cu mihaela sau cristina dak ale nu mai vrea,dar o sa ii para ei rau.doamna adriana devine din ce in ce mai insuportabila nu stie nici vorbi,repeta un cuvant sau o propozitie de 10 ori intr-o emisiune cum a fost si vineri a repetat de nenumarate ori la varsta de 20,la fel ca si de obicei

  7. 4
    sammy_just_4u Says:

    Din punctul meu de vedere Alexandrei i se potriveste un alt gen de baiat decat laurentiu.Laurentiu nu este baiatul pe care ea si l-ar dori.Aceasta pauza are la baza motive bine intemeiate pe care ea din pacate nu a putut sau nu a stiut sa le explice,insa pentru mine si nu numai este clar ca nu si-l doreste alaturi.Intre ei a fost doar o simpla atractie fizica si nimica mai mult.Si nici inafara casei NPM nu va fii nimic(poate o relatie de amicitie).Din pacate Laurentiu pare a fii intradevar indragostit de alexandra,insa pentru a fii ceva intre ei e nevoie sa lupte ambii parteneri ,nu doar unul (impotriva mamei lui laurentiu,care si-ar dori-o de nora pe diana….care va ajunge a fi nora dansei,daca nu in casa,cu siguranta va fii in afara casei.ea este sg.pers.din casa care ii va oferi dragoste si afectiunea de care are nevoie un baiat ca laurentiu.Aceata e opinia mea si aspir realizarea ei.Bafta tuturor!

  8. 3
    george Says:

    laurentiu incearca sa o faca geloasa pe diana si se pare ca reuseste.Niciodata l.aur si diana nu vor faca un cuplu ptr ca fiecare se gandeste la altcineva si prin aceasta apropiere incearca sa ii faca sa reactioneze

  9. 2
    anda deltov Says:

    Dragoste cu sila nu se face. Discutia cu Diana a fost cea recunoscuta de ei. Nu stiu de ce se vine cu insinuari. Vor sa mai deschida un nou conflict? Asta se urmareste? Pe asta se bazeaza emisiunea? Din alt punct de vedere cred ca Diana i-ar satisface dorinta d-nei Adriana cu toate ca aceasta nu vrea sa recunoasca. Vom vedea cum se vor mai derula evenimentele.

  10. 1
    elena Says:

    dupa parerea mea laurentiu ar trebui sa poarte o discutie mai ampla cu alexandra si sa incerce sa fie un cuplu din nou.mie imi place foarte mult de alexandra si de laurentiu si cred ca ar trebui sa formeze din nou un cuplu deoarece se potrivesc foarte bine si alexandra ar trebui sa nu se mai ganseasca la ionut pt ca nu se potrivesc si sa formeze din nou un cuplu cu laurentiu.bravo laurentiu,ma bucur ca inca tii la alexandra si impacate cu ea formati din nou un cuplr las-o pe diana.si credema ca si ea mai tine la tine sunt sigura de asta.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free