Doamna Maria – Mama Saptamanii (13 noiembrie 2009)


mariaaaAsa cum ne-am obisnuit deja, doamna Maria a iesit din nou Mama Saptamanii cu un procent de 39,3%, fiind urmata pe locul al doilea de doamna Aurelia, cu un procent de 19,9%.

Ce parere aveti de acest clasament?

15 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii (13 noiembrie 2009)”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    nelu Says:

    nu sunt acestea voturile publicului !…….rusinica!

  2. 9
    nelu Says:

    felicitari sunt alaturi de d-vstra!

  3. 8
    anda deltov Says:

    Nu se iau dupa voturile noastre ci dupa cele telefonice.

  4. 7
    ioana Says:

    ma bucur mult k a iesit tot doamna maria mama saptamanii,sper sa ramana tot ea pana la final k este cea mai de treaba doamna din emisiune si cea mai sufletista,doamna adriana a iesit pe locul 2 din pacate si nu a reusit sa iasa odata afara k nu are niciun rol in acest concurs,numai creeaza probleme si ea si fiul ei psihopat,era mult mai bine de cei din casa dak se scapau de asemenea oameni dar asta este sper sa iasa saptamana viitoare.

  5. 6
    Mary Says:

    dna maria felicitari,sunteti o adevarata doamna,mai rara doamne cu asemenea caracter,nu va lasati coplesita de parerile celor care intra in telefon sau a celor din casa,sunt numai rautati ca sa va determine sa va manifestati negativ,ma bucur pt.dv.

  6. 5
    george Says:

    cel mai mult ma bucur ca procentajul a scazut sub 40 la suta asta inseamna ca telespectatorii n u mai sunt orbiti de d-na maria si incearca se se reorienteze si catre celelalte mame.

  7. 4
    Gimi Floyd Hasselbaink Says:

    Doamna Maria e o femeie falsa, si sa-i fie rusine, ca a jignit un copil(Mihai), facandu-l
    ca are nevoie de un medic psihiatru.( dumnea-ei cred ca are nevoie de asa ceva). A venit in concurs numai pentru bani nu sa-si casatoreasca baiatul. Rusine celor care pe timp de mai multe saptanmani i-au acordat prin votul d-lor titlul de mama saptamanii.

  8. 3
    sn0opyqu Says:

    vai de capu meu … pe orice site , toata saptamana doamna Adriana este pe locul 1 .. asta inseamna ca nu sunt reale voturile acelea (din plicurile Gabrielei) plus ca nici nu ne arata ce citeste ea acolo . Poate a-ti observat ca inainte sa spuna Gabriela cate procente si cine este mama saptamanii , deja doamna Maria isi luase o pozitie si o privire de parca nici nu mai e nevoie sa zica ca se stie.

  9. 2
    anda deltov Says:

    In primul rand e clar ca nu sunt reale voturile si se face un joc pentru audienta si mai ales este hranita mediocritatea, vulgaritatea si lipsa bunului simt. De la o astfel de emisiune nu te alegi cu nimic decat cu nervii tociti.

  10. 1
    anda Says:

    ffffffffffffff bine k a iesit doamna mariasi saptamana asta mama sapt si doamna aurelia nu merita sa iasa pe locul 2

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free