Doamna Maria – Mama Saptamanii (30 octombrie 2009)


mariLa Finala Saptamanii din 30 octombrie 2009, doamna Maria a fost desemnata Mama Saptamanii cu un procent de 57,2%.

Doamna Maria le-a nominalizat pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4 pe Veronica si pe Brandusa, care au fost la un pas de a parasi competitia.

Credeti in corectitudinea voturilor?

15 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii (30 octombrie 2009)”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Maria Says:

    Dragilor!! Sunt mama de baieti, sunt ,,soacra,, cum de o votati saptamana de saptamana, pe ;;miloaga de Maria;?????!!! Rusine voua mamelor ca; a ti despartit un cuplu si a ti rupt sufletul lui;; Valy;; BRAVO ;VERONICA;;!! ESTI DE NOTA;;10;; ;;;;;;;;LACRYMA????????????? A VENIT EA SA SE MARITE!!! SA VA FIE RUSINE MAME DE 2 BANI!!! RUSINE VOUA!! RUSINE!! BRAVO LILY!! SI TIE NOTA 10!!

  2. 9
    maria Says:

    bogdan e dus rau cu pluta, vai de capul fetei ce-i va fi sotie

  3. 8
    andreea matei cristina Says:

    bravo!!!!!!!!!!!!

    bravo !!!!!!!!!!!!
    esti buna

  4. 7
    elena Says:

    Aceasta mama nu merita sa fie mama saptamanii,din cate am vazut cam joaca teatru,cica si-a educat baiatul,acel baiat nu este barbat este o fufa care plange pt niste simple jigniri pe care le auzi la orice colt si la orice ora,este un “baiat” prea alintat.

  5. 6
    ionel Says:

    Din punctul meu de vedere nu este corect cum sant alese mamele saptamanii.Un telespectator de exemplu poate sa trimita “n”sms ca sa fie aleasa mama saptamanii sau “nora saptamanii’

  6. 5
    ANY Says:

    EU CRED CA DOAMNA ADRIANA MERITA SA FIE MAMA SAPTAMANI DOAMNA MARIA ESTE O PREFACUTA

  7. 4
    anda deltov Says:

    Nu cred in voturi si la un asa procent decat daca d-na Maria a platit inainte sa intre in casa pentru aceste voturi. Nu este demna sa fie aleasa ea mereu. D-na Adriana a dat cu mamaliga-n geam. Am crezut in ea si uite ce face? Degeaba incearca sa dreaga acum busuiocul pentru ca raul a fost deja facut. In rest subscriu la cele scrise de Diana.

  8. 3
    george Says:

    eu cred ca d-na adriana{pui cum ii zic eu] merita mult mai mult sa fie mama asaptamanii deoarece e songura care nu barfestesi este o persoanala locul ei

  9. 2
    diana Says:

    Din punctul meu de vedere a demonstrat ca nu este demna de acest titlu de mama saptamnii.Sunt sigura ca dupa acest final de saptamana si dupa tot ceea ce s-a vazut si stim cu toti ce s-a intamplat,lucrurile se vor mai schimba.Iar din punctul meu de vedere un clasament corect in privinta mamei saptamani ar fi urmatorul:lacul 1 doamna Adriana, locul 2 doamna Aurelia,iar restul aleatoriu pt ca sunt toate in aceeasi oala,au demonstrat ca nu este nici una mai breaza decat cealalta.

  10. 1
    anda deltov Says:

    Desi nu am placut-o pe d-na Adriana , cu timpul am inceput sa o apreciez. Consider ca d-na Maria ar trebui sa mai cedeze locul acestei doamne pentru ca tot timpul are grija sa aduca ce o deranjeaza in discutie, nu-i da pace deloc.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free