Elena – Nora Saptamanii (30 octombrie 2009)


eliLa Finala Saptamanii din 30 octombrie 2009, Elena a fost desemnata Nora Saptamanii cu un procent de 42,2% din voturile telespectatorilor, fiind urmata de Diana cu un procent de 33.7% si de Alexandra cu un procent de 9,6 %.

Ce parere aveti de cele trei protejate ale publicului?

Credeti in corectitudinea voturilor?

20 comentarii la “Elena – Nora Saptamanii (30 octombrie 2009)”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 20
    Eva Says:

    O voteaza lumea doar pt ca o plac pe D Maria… Altceva nu vad la fata asta… nu e o fata rea, dar mi se pare ca nu e in nici un fel, aproape ca nu se vede.

  2. 19
    Kristina Says:

    Nu vad de ce voteaza lumea ptr Elena ca fiind nora saptamiinii…doar ptr ca tace si le face pe plac mamelor…? ea nu are curajul ca si Veronica sa spuie in emisiunea tot ce este adevarat…nu o vad asha de frumoasa shi de desteapta…chiar nu merita votata…

  3. 18
    ADELINA TANASE Says:

    elena este intr-adevar o femeie cu caracter si sinecer este singura fata din casa care pare pregatita sa se marite

  4. 17
    irina Says:

    elena merita sa fie votata, este o fata linistita si sta in banca ei, diana este o prefacuta ca multe altele din casa.

  5. 16
    elena Says:

    nu merita votat este cam inexistenta

  6. 15
    mavi Says:

    ma bucur ca elena a iesit nora saptamanii pentru ca chiar merita .bravo.asa e cel mai corect

  7. 14
    alisa Says:

    sicer cred ca merita.este o fata linistita nu a intrat in conflicte si ete si frumoasa.bravo elena tineo tot asa

  8. 13
    anda deltov Says:

    Cred ca publicul a votat destul de bine avand in vedere ca d-na Maria iese mereu mama saptamanii e firesc sa fie votata si Elena mireasa saptamanii. Pe Diana o voteaza pentru ca merita si vor sa-i dea o sansa poate vor mai intra baieti (si bine fac chiar le multumesc pe aceasta cale). Alexandra merita si ea pentru ca a facut cuplu cu Laurentiu dar acum cand d-na Adriana a dat dovada de imaturitate vom vedea daca va mai avea aceasta sansa.

  9. 12
    deea Says:

    e scumpik foc:X:X:Xmor de ea:X:X:X

  10. 11
    olimpia Says:

    Anda , mare dreptate ai!VERONICA NU E IN CASA PT MARITIS SI APOI TOATE SUNT NISTE PREFACUTE. SUNT FETE DE TREABA CELE CARE AU IESIT (CAMELIA SI OANA ). DINTRE CARE AU RAMASSI LE VAD EU SUNT:aLEXANDRA, ALINA SI DIANA ,IN SCIMB LILIANA M-A DEZAMAGIT E O MARE GAITA SI MAHALAGIOAICA. ASA O NORA NU MI-AR PLACEA, DAR NICI O FIICA CA, VERONICA. DACA FIICA MEA AR VORBI CU CINEVA CUM A VORBIT AZI CU D-NA LACRAMIORA AS BATE-O SA FIE A MEA.PE LA NOI SE MAI SPUNE “BAN LA BAN TRAGE”. SPER SA NU MA INSEL SA CASTIGE CONCURSUL CINE MERITA CU ADEVARAT SI SPER CA MAI TARZIU ALEXANDRA SANU AIBA REGRETE CA, A PROTEJAT-O PE VERONICA SA NU I SE INTAMPLE SI EI , CUM I S-A INTAMPLAT D-NEI ILDYKOCA, A PROTEJAT-O PE ALINA SI EA S-A DESCOTOROSIT EXACT LA SFARSIT DE DANSA.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free