Brandusa – Nora Saptamanii


Dupa prima saptamana de Nora pentru mama 4, a fost desemnata cu titlul de Nora Saptamanii, Brandusa, care a acumulat 48% din voturile telespectatorilor.

Brandusa a fost invidiata de majoritatea concurentelor, iar titlul de Nora a Saptamanii a adus in casa numai certuri si jigniri intre acestea.

De ce credeti ca Brandusa este favorita telespectatorilor? Ce parere v-ati creat despre ea?

19 comentarii la “Brandusa – Nora Saptamanii”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    auleo Says:

    MAMA CE INTELIGENTA SE CREDE DA E O GLOABA

  2. 9
    didi Says:

    ASTA CREDE CA DK E TARE IN CLANTA VA AJUNGE DEPARTE DA SE INSALA CA MAMELE SANT MAI PRETENTIOASE DE CAT PRECEDENTELE..SPER SA O DEA AFARA REPEDE

  3. 8
    siccc Says:

    Cred ca e proasta saptamani si a concursului deja a aratat cat e de frayera

  4. 7
    catalina Says:

    nici eu nu cred ca are asa multi sustinatori…ceva e in neregula cu voturile…

  5. 6
    mona Says:

    BRANDUSA ESTE O FATA VERTICALA EDUCATA PLINA DE MANIERE TRANSANTA.MA BUCUR CA A IESIT NORA SAPTAMANII SI SPER SA AJUNGA IN FINALA.BAFTA BRANDUSA

  6. 5
    fany Says:

    brandusa nu merita sa fie nora sapt. are pe cineva care o sustine.

  7. 4
    otilia Says:

    frumusica ma bucur foarte mult pt ea sper sa ajunga pana la sfarsit

  8. 3
    anda deltov Says:

    Sunt de acord cu voi fetelor! La mijloc este o facatura ca de obicei. Prin alegerea Brandusei nu s-a facut decat sa se dea tonul la certuri pentru a se gasi motiv de eliminari. Daca alegeau o fata care este mai verticala si mai educata nu se produceau conflicte. Dar Brandusa deja s-a umflat in pene si daca aplica tactica de la anterioarele concursuri (paraciuni si gura mare, cateva Lacrimi si gata votul) are sanse sa mai fie aleasa. Cred totusi ca e prea devreme sa anticipam.

  9. 2
    luminita Says:

    si eu sunt de aceiasi parere cu tine cu siguranta nu au votato telespectatori in numar asa de mare poate de aia se da si asa in spectacol stiind ca o sustine …….

  10. 1
    ani Says:

    am impresia ca brandusa are un sustinator mult mai mare decat publicul telespectator si nu e bine deloc ‘Nu cred ca telespectatorii au votato in numar atat de mare.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free