Doamna Maria – Mama Saptamanii


In prima saptamana Nora pentru mama 4, doamna Maria a fost aleasa de catre telespectatori Mama Saptamanii.

Care credeti ca au fost atuurile doamnei Maria?
Ce parere aveti despre doamna Maria?

8 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii”

  1. 8
    ioana Says:

    Este o femeie nesuferita si aroganta , cand este aratata in casa nu o vezi decat bagand in ea ca o sparta ,nici nu se gandeste ca este filmata si poate fi judecata .
    Nu merita sa fie de la inceputul competitiei scoasa MAMA SAPTAMANI se vede clar ca totul este aranjat de KANALD . Mult mai DOAMNA este VALERIA care este buna gospodina nu intra in discutii si are mult mai multe calitati .
    M-am saturat de atatea minciuni si nedreptati . Aici sant votate Veronica si Diana si d-na Valeria si asa cred ca voteaza si telespectatorii si vinerea apare Maria si Elena pe primul loc ei cum mai este si asta ?

  2. 7
    andreea Says:

    Mie una sincer nu_mi place D_na Maria este prea aroganta si se crede prea interesanta nu stiu cum au votat_o altii……eu sincer nu mi_as dori o soacra ca dansa . Mihai a zis bine cand a zis ca D_na Maria este SEFA celorlalte mame din casa mai putin pentru D_NELE AURELIA SI ADRIANA care i_si vad de treburie lor ,si care de ce nu ar putea fi votate pentru a fi si ele mama saptamanii nu numai RAUTATILE din acea casa…!!!!!!!

  3. 6
    elena Says:

    sincera sa fiu mie nu,mi place absolut de loc de doamna maria deoarece isi da prea mare importanta,in primul rind ar trebui gindit ca si dinsa a fost in situatia fetelor de nu stia sa faca menaj etc.ar trebui sa fie cit mai apropiata de fete si sa le initieze la bucatarie,sa nu se amestece intre fiu si fata pe care si,o alege el. o rog sa nu mai birfeasca pe nimeni din casa,si sa,si revizuiasca comportamentul fata de mame, nu realizey nici in momentul de fata cine a putut sa o voteze ca mama saptaminii ,sa lase observatiile deoparte,vrea sa para o domna dar nu este.

  4. 5
    cati Says:

    FELICITARI DOAMNEI MARIA CEA MAI DE TREABA MAMA SOACRA DIN CASA

  5. 4
    ALINA Says:

    Pana acum imi plac toate mamele.

  6. 3
    dana Says:

    felicitari sper ca mamele sa nu ne dejamageasca

  7. 2
    anda deltov Says:

    Imi place doamna Maria dar e prea devreme sa-mi fac o parere. In egala masura ar fi meritat d-na Aurelia, Valeria chiar si Mihaela mai putin (dupa parerea mea) Adriana si Lacramioara. D-na Lacramioara se abtine deocamdata foarte mult sa nu-si dea arama pe fata. Cu toate acestea a mai zbarcit-o. Este increzuta, se crede f.frumoasa si priveste pe toata lumea cu superioritate. Singurul avantaj este tineretea ei, in rest nu o vad ca fiind o doamna. Cu aproximatie asa gandesc si de d-na Adriana. Lauda de sine nu miroase a bine !

  8. 1
    luminita Says:

    e o femeie ok dar eu zic ca si celelante mame ar trebui sa iasa de ce nu

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free