Nora pentru mama 3 a luat sfarsit !


Azi, 10.07.2009, a avut loc ultima emisiune Nora pentru mama 3. Concurentii si-au luat ramas bun, si au pasit cu dreptul in speranta uneri vieti fericite alaturi de alesii lor.

Aici se incheie al 3-lea capitol din emisiunea Nora pentru mama, dar din septembrie legenda continua cu Nora pentru mama 4.

Nu pierdeti stirile despre fostii concurenti si cum au decurs lucrurile odata cu iesirea lor din Cetatea Dragostei, numai aici pe www.norapentrumama3.ro.

13 comentarii la “Nora pentru mama 3 a luat sfarsit !”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    lygy Says:

    ma bucur ca a castigat alina si ionut

  2. 9
    Ana Says:

    M-a bucurat enorm,finalul concursului!Am fost o sustinatoare ,permanenta,a celor trei :Alina,Ionut si Antoaneta.Am crezut in ei si in reusita lor!Bravo lor!Casa de piatra si multa fericire le doresc!

  3. 8
    fany Says:

    i-mi pare bine ca s-a terminat cu-n final fericit.abia astept luna sept.sa vad ce concurenti mai vin in casa.casa de pitra si trai fericit celor casatoriti!

  4. 7
    nelu Says:

    Bine ca s-a terminat aceasta emisiune care a fost de departe cea mai slaba,cea mai plictisitoare dintre toate care au fost pana acum! Asta din cauza participantilor care nu au fost pe masura asteptarilor telespectatorilor,din aceasta cauza a fost si cearta asta continua,prezentatoare care nu trateaza pe toti concurentii in acelasi mod.Sper ca la viitoarea editie sa fie concurenti mai valorosi,iar d-na Cristea-Toader sa-si revizuiasca atitudinea vizavi de concurenti .

  5. 6
    Mia2009 Says:

    Sunt singurii care se iubesc cu adevarat.Ma bucur din tot sufletul ca au cistigat.

    CASA DE PIATARA SI MULTA,MULTA FERICIRE LE DORESC.

  6. 5
    Pisik Says:

    Eu n cred k ar fi trebuit s castige Alina,trebuia toti sa castige k o sa se intample k ei km sa intamplat si cu cei d la npm1 si npm2

  7. 4
    ionut Says:

    Minciuni adevarate asa se minteste poporul cu televizorul iar cistigatorii concursului sint niste fiinte rele rau de tot pentru bani vinde si pe mama lor.multe emisiuni sint inregistrate.Banii s-au cistigat cu banii dela nunta fratelui lui Lache care a inrosit telefoanele iar acum cere banii inapoi.Rai de tot au luat banii lui Ildiko iar in 2 luni vor imparti banii si valea fiecare pe drumul lui iar Alina in bratele lui Costin.

  8. 3
    Claudia-Catalina Says:

    Am urmarit toate sezoanele NPM. dar cele mai mari emoti le am avut la sezonul 3. NICI PT MINE NU AM AVUT ATA DE PUTERNICE EMOTI CUM LE AM AVUT PT ALINA IONUT SI D-NA ANTONETA DEACEIA ASTEPT VESTI NOI DESPRE EI CU SIGURANTA CA VOR FI POZITIVE VESTILE.

  9. 2
    gyugyka Says:

    abia astept urmatorul sezon:) ma bucur k a castigat alina cu ionut,meritau:P si lumea e tare invidioasa mai ales andreea;)))

  10. 1
    Pisik Says:

    Azi sa term concursul -o minciuna eu l-am vazut pe Catalin in Focsani ieri asa k totul a fost inregistrat.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free