Gabriela Cristea este nora ideala


Gabriela Cristea, sotia binecunoscutului afacerist Marcel Toader se considera a fi nora ideala. Aceasta gateste, spala, face curatenie si si-ar dori sa aibe cinci copii.

Gabriela Cristea impreuna cu sotul ei duc o viata foarte fericita. Ei merg la foarte multe petreceri la care de cele mai multe ori obisnuiesc sa si cante. Cei doi adora muzica lautareasca, dar nu se dau in laturi nici de la cea populara.

Din punctul dumneavoastra de vedere ar putea Gabriela Cristea sa fie o nora ideala?

7 comentarii la “Gabriela Cristea este nora ideala”

  1. 7
    lenuta Says:

    categoric ca este cea mai buna nora.orice soacra si-ar dori o nora ca gabriela.frumoasa,desteapta.ii doresc gabrielei sa i se implineasca visul de a avea 5 copii,deoarece am observat ca iubeste foarte mult copii

  2. 6
    oni Says:

    Gabi ai pozat, ai facut! nu te judec eu k nu am cum!si de ce!dar fa bine si dute la mama ta care este in spital!si eu trec peste multe in viata!asa este bine !urmaresc nora pt mama zilnic!esti o prezentatoare super!tine o tot asa!Niculina Stoican e mic copil pe langa tine!nu mi place deloc!si mai slabeste putin ca si eu am mai slabit!

  3. 5
    mariana Says:

    categoric e o nora buna.pe linga frumusete are si alte calitati;frumusete,inteligenta,, si cred (sunt sigura)ca e o buna gospodina.Eu ii doresc sa fie fericita alaturi de cei dragi ,sanatoasa si iubita .

  4. 4
    danna Says:

    Care..”omenie”?? tu ai vazut-o in ce hal ii trateaza pe concurenti??Sa fim serisi,este o obsedata care numai ..omenoasa nu este!!! Ambitia dusa atat de departe are un diagnostic in psihiatrie!!!

  5. 3
    andaD Says:

    Nu cred ca exista pe lume o soacra sa nu-si doreasca asa o nora! Pe langa calitatile cu care a fost inzestrata de D-zeu a stiut sa pretuiasca modestia, educatia, spontaneitatea , bunul simt. Constiincioasa, ambitioasa, tinde sa faca totul perfect, sa nu supere pe nimeni. A luat tot ce-i mai bun din viata si de la oameni si asa cum o pasare isi construieste cuibul, tot asa ea si-a construit ceva f. rar dar de mare pret : OMENIA.

  6. 2
    adela Says:

    da este o nora minunata

  7. 1
    anduuu66 Says:

    e minunata gabi , am avut onarea sa o cunosk personal la nunta la finala npm3 am fost invitat si am cunoscuta si in realitate si e sooperb d treaba

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free