Roxana vs. Rebeca Linares ?


De curand circula un zvon precum ca pe internet au aparut poze si filmulete indecente cu Roxana, concurenta de la Nora pentru mama 3. Totul este o inscenare!

Desi unele persoane sunt convinse ca este ea, in realitate este copia aproape perfecta a Roxanei si anume Rebeca Linares, actrita de filme XXX, care s-a nascut in Spania si are in prezent 26 de ani.

In emisiunea de dimineata, Roxana a aflat de aceste poze de la o telespectatoare din platou, lucru care a socat-o, deoarece este convinsa ca in acele poze nu este ea.

Tot acest “scandal” de pe internet, legat de pozele indecente ale Roxanei de la Nora pentru mama 3, poate fi luat ca o strategie de denigrare a Roxanei pe ultima suta de metri, lucru care nu a fost departe de a se intampla.

Intr-un timp foarte scurt, Roxanei i-a fost patata imaginea si… multi au crezut probabil ca ea este persoana din scrisoarea trimisa acum mult timp de un telespectator, referitoare la o concurenta cu un trecut mai putin demn.

Singurul lucru cert este ca in acele poze indecente nu apare Roxana, ci sosia ei Rebeca Linares.

ROXANA

REBECA LINARES

In cazul in care ati vazut pozele si filmuletele indecente care ruleaza acum pe internet, considerati ca Roxana ar fi fost in stare de asa ceva? Credeti ca acele poze sunt ale Roxanei?

53 comentarii la “Roxana vs. Rebeca Linares ?”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    andreea Says:

    nu e ma…..nu e

  2. 9
    Lavinia Says:

    NU ESTE ROXANA PT CA UITATI-VA LA SPRANCENELE ROXANEI CUM SUNT SI LA FORMA OCHIILOR CATEGORIC NU E ROXANA PRIN SIMPLUL FACT CA ACEA PERSOANA LINARES ARE OCHII LASTI SI SPARCENELE MAI GROASE.
    NU MAI TERFELITI NUMELE LUI ROXANA PRIN NOROI PENTRU CA NU MERITA
    SI NU MI SE PARE CORECT CA DOAMNA GABRIELA CRISTEA SA PERMITA ACEST LUCRU INTR-O EMISIUNE FARA CA ACEEA PERSOANA SA FII VENIT CU PROBE

  3. 8
    Ditz Says:

    nu este ROXANA!chiar asa simt prost al vederii aveti analizati pozele si faceti diferenta!tipa aceea nu este Roxana..oricum daca as fi in locul Roxanei nu mias face griji :)

  4. 7
    dracushor Says:

    clar nu este roxana si cred k ea nu e in stare de asa ceva!! Rebeca Linares e aia!mai bn nu mai exista!(rbk linares)

  5. 6
    ANCA-IRINA Says:

    ROXANA ESTE ATAT DE FINUTA SI DE EDUCATA INCAT NU STIU CUM A PUTUT CINEVA SA CREADA ASA CEVA DESPRE EA…EU NU AM CREZUT NICI INAINTE SA VAD POZELE…DAR DUPA CE LE-AM VAZUT.RUSINE SA LE FIE CELOR 2 DOAMNE CARE AU VENIT IERI SI AU FACUT ACELE AFIRMATII,DEOARECE SE VEDE CLAR CA NU ESTE ROXANA.PROBABIL CA ERA O STARTEGIE PENTRU CA ROXANA SA SE INTRISTEZE SI SA NU O MAI INTERESEZE CONCURSUL.ORICUM PENTRU NOI TOTI ROXANA ESTE CASTIGATOARE…DAR NU ALATURI DE CATALIN…EA MERITA ALTCEVA,CATALIN NU ESTE PENTRU EA.

  6. 5
    ionut Says:

    Haimanaua care a denigrat-o pe Roxana in direct este cea mai lichea femeie care traieste din aceste birfeli ordinare eu cred ca ea este ce-a pus la cale aceasta magarie impreuna cu Mahalagioaiaca de Andreia niste scursuri din Bucuresti ,sa le fie rusine sa mai scoata capul in strada in cel mai rau caz sa treaca pe centura ca acolo e locul lor nu in societate cu oameni civilizati.

  7. 4
    remuska Says:

    Da, seamana foarte mult cu rebeca Linares, dar e doar o coincidenta. Mi se pare total cainesc modul in care este atacata cea mai nominalizata concurenta la nora saptamanii, acum, ca sunt la finalul competitiei. Mi se pare cel putin oribil sa ataci o fata care nu a dat in cap nimanui in acest concurs. In aceasta editie am vazut atat de multa mahala incat nici nu ma mai mira sa se recurga la aceste metode. Mai ales pe foamea asta mondiala!…Sper doar sa castige si sa le ia banii disperatilor de Mihaela si Alina cu partenerii lor de afaceri(ca iubire nu este acolo cum nici eu nu sunt popa!). Abia astept sa se termine editia asta si sper din tot sufletul ca ORGANIZATORII sa faca o SELECTIE mai atenta pentru evitarea intrarii in concurs a unor oamnei fara caracter si cu un vocabular si comportament suburban!

  8. 3
    elina Says:

    Roxana nu fi trstă nimeni nu crede prostiile care la fac unii spectatori,eu cred 100% că acesta este lucrul ANDREEI cele nesimţite,ea nu mai ştie cum să se mai răzbune pe toţi cei din casă şi a găsit o metodă prostească. Tu fii tare, şi-ţi dau un sfat: Dacă nu-l iubeşti pe Cătălin nici nu te căsători cu el, cînd iubeşti o persoană cu adevărat îi erţi orice, dacă nu-l iubeşti atunci îţi perzi viaţa înzădar,crede-mă am aceaş sooartă, trăesc doar pentru copii,atît tot,dar nu ecorect cum procedez cu viaţa mea şi ştiu bine, darrrrr……!

  9. 2
    Dorina Says:

    Nu nu cred ca este Roxana este intentionat o strategie de denigrare pt. a pierde concursul.

  10. 1
    darsim Says:

    Daca as fi in locul Roxanei cand as iesi din concurs as parui o pe d-na care a lansat acest zvon de nu s ar vedea!!!! Dar poate are grija matusa ei…………………..

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free