Roxana si Catalin s-au logodit… (iubire sau interes ?)


Seara eliminarilor din 27.06.2009 a reprezentat o seara speciala pentru Catalin si Roxana, deoarece acestia s-au logodit.

In ciuda multiplelor incercari esuate ale lui Catalin de a forma un cuplu cu Roxana, se pare ca pe ultima suta de metri acesta a avut castig de cauza, reusind sa ajunga la inima fetei, care a spus DA, fara sa mai stea pe ganduri.

Credeti ca cei doi formeaza un cuplu de complezenta sau considerati ca intre ei exista sentimente de iubire?

Oare banii pusi in joc, aduc iubirea pe ultima suta de metri? Sau atunci cand vorbim de iubire, banii nu au nicio valoare?

55 comentarii la “Roxana si Catalin s-au logodit… (iubire sau interes ?)”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    ioana Says:

    roxana e o fata deosebita si a fost saraca chiar criticata….au aparut si acele poze care personal va anunt pe toti in calitate de amre fan al acestei emisiuni ,sunt faikuri(false). catalin este un baiat si el foarte bun atat ca d-na lucia ar trebui parerea mea s-o lase mai moale…..iar chestia ca s-au cuplat pe ultima suta de metri a fost un soc pt alina ionut si dna antoneta….dar tb sa se gandesca ca si ei ca sincer nu aveau concurenta si ca totusi sunt intr-un concurs….roxana ar trebui sa faca acest pas pt ca merita sa fie fericita…si ar fii ultima persoana din casa care ar merge pe INTERES

  2. 49
    magda Says:

    nu este Roxana in poze…este una care seamana cu ea pe nume REBECA LINARES.daca nu ma credeti cautati poze cu REBECA LINARES si o sa vedeti ca este o asemanare foarte mare…zicetii lu roxana sa stea linistita ca nu este ea in poze…mas bucura foarte mul daca roxana si catalin ar castga…sau alina si ionut…

  3. 48
    andaD Says:

    Nu se potrivesc de nici o culoare, Roxana este sincera si celebrala. Nu se va casatori nici in casa nici afara cu Catalin. A avut un moment de ratacire din cauza presiunilor d-nei Lucica si a familiei ei.

  4. 47
    anika Says:

    roxana e prea buna pt catalin e o dulce si cred ca merita un baiat mai bun si mai tanar nu ala cu par alb in cap

  5. 46
    deny Says:

    sincer ,ma uit la NPM dar ca si in seria aceasta nu am vazut atatea porcarii si atatea certuri….imi placea mult de roxana,parea sa gandeasca mult mai mult decat ceilalti concurenti dar de cand a facut alianta cu cei doi ”destepti”,si ma refer la catalin si ”d-na”lucica m-a lasat fara cuvinte…dupa atatea jigniri la adresa ei?
    se vede clar ca e interes,doar interes….cand nu iubesti o persoana nu ai suporta sa te pupe,sau sa te atinga nu mai zic de casatorit sau sa te gandesti ca ai sa dormi langa persoana aia zi de zi …pentru bani vad ca e posibil si acest lucru….m-a dezamagit roxana cu toata chestia asta,si am aj la concluzia ca e la fel ca si catalin si d-na lucica…in rest imi plac toti concurentii,sper sa se casat cuplurile care au rezistat de atata timp in concurs

  6. 45
    nicoletakarmen Says:

    cum sa fie voarba despre iubire cand Roxanei ii este scarba sa stea si langa el, s-o tina de mana ,etc. banii sunt pe primul loc!

  7. 44
    andrei Says:

    INTERES mai mult k sigur..:-j

  8. 43
    Suelen Says:

    Acum daca nu se mai casatoresc nu mai pot spune ca se casatoresc pt. bani, dar sincer inainte as fi spus acest lucru.
    Cat despre scandalul care s-a ivit cred urmatoarele :
    - Un ziar bun este ca o femeie frumoasa. Admiratorii ii fac publicitate. – Maricel Popa
    Cred ca “admiratorii” tai stii tu care cei pe care i-ai “tradat” atunci cand ai acceptat inelul de la Catalin acum se razbuna.
    Oricum iti dau un sfat : Indiferent cum te simţi, îmbracă-te frumos şi arată-te.

  9. 42
    Laura Says:

    MOTIVATIA SUPERIOARA PENTRU TOATE CUPLURILE DIN CASA ESTE DORINTA DE- A CASTIGA MARELE PREMIU SI NICIDECUM DRAGOSTEA .
    ROXANA FII DESTEAPTA , NU TE LASA INFLUENTATA DE TOTI IPOCRITII SI INVIDIOSII SI DU-TE MAI DEPARTE CU CATALIN, IAR DACA N-O SA MEARGA, EXISTA SI DIVORTUL.

  10. 41
    ANA Says:

    LUCICA CATALIN SI ACUM ROXANA FAC UN TOT SUNT LA FEL DE PERVERSI SI DE DRAGUL BANLOR SE PRETEAZA LA ACEST JOSNIC COMPROMIS

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free