Doamna Stela din nou Mama Saptamanii


Finala Saptamanii din 27.06.2009, a clasat pe primul loc in randul mamelor pe doamna Stela, care in momentul de fata se afla in concurs doar alaturi de fiul ei.

Stela a primit voturi din partea fanilor Andreei, care au vrut sa arate ca desi Andreea a pierdut sansa de a se casatori la Nora pentru mama, acestia o sustin in continuare.

Credeti ca doamna Stela merita sa iasa Mama Saptamanii?

23 comentarii la “Doamna Stela din nou Mama Saptamanii”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    miki Says:

    Stela e mai tzatza decat tzatele de la tzara…nu e in stare sa duca la capat o fraza,balbaita si inculta….barfa casei…. avea dreptate Andreea ca e ca o sorcova si bunica mea saraca se imbraca mai bn decat ea…..si se da mare doamna stela……iar Stefan e un cioban care isi potoleste mama-tzatza cu fluieraturi ca la stana……asa sac asa petec…..

  2. 19
    Mimi Says:

    Azi,2iulie 2009, s-a dat un material in care Stefan se destainuia lui Ionut ca… de fapt el nu o vrea pe Andreea.Daca si Stefan nu o vrea pe Andreea, e clar ce fata buna e Andreea.O mahalagioaica.Stela n-a meritat niciodata sa fie mama saptamanii. E mincionoasa ca si Andreea, ca si Lucica-ceausista, ca si Catalin, ca si Stefan, ca si Ildiko, ca si Mihaela, ca si Roxana. Se dau dupa cum bate vantul . CEI MAI CEREBRALI SI CORECTI SUNT ALINA, IONUT,ANTONETA SI ALEX. SA CASTIGE CONCURSUL ALINA + IONUT. BAFTA DRAGILOR!!!

  3. 18
    Suelen Says:

    Nici eu nu cred ca merita d-na Stela sa fie mama saptamanii, dar nu te poti pune cu sectatorii sau cu Kanal d, spun asta pt. ca niciodata Gabriela nu arata votul inscris in plic, nimeni nu stie cine este mama sau nora saptamanii.
    Cred ca pana la urma spectatorii vor vota cu cei mai buni si Sambata vom vedea o nunta ca-n povesti. Succes tuturor.

  4. 17
    vasiescu_nadia Says:

    eu as dori ca la finalul concursului doamna stela sa iasa mama saptamanii deoarece andreea si stefan au fost cuplul meu preferat

  5. 16
    ADRIANA Says:

    sper sa castigati

  6. 15
    gabita p Says:

    da , cred ca merita sa fie mama sapt , pt ca a indurat prea multe umilinte din partea concurentilor.e o doamna .

  7. 14
    marioaradimache Says:

    toate sunt pe interes madam Luciferica e in stare sa-si puna streangul ca nu mai vrea Roxana sa se marite cu toate ca ma indoiesc s-ar putea sa fie o strategie sa castige publicul[daca el exista ] si sa iasa nora saptamanii si dupa aceea vor lua banii.mai depinde si de regia kanal d.

  8. 13
    maria Says:

    ma bucur foate mult!!! felicitari =D>

  9. 12
    Byanca Says:

    Eu cred ca in primul rand doamna Stela nu merita sa fie mama saptamanii sub nicio forma, nici nu stie sa vorbeasca clar, ca sa nu mai zicem corect… Dupa parerea mea, este o mincinoasa si o perversa, ii acuza pe altii ca joaca teatru, in special pe alina (nu stiu ce o avea cu ea ca de la inceput a atacat-o fara motiv), insa ea este cea mai prefacuta din casa, la fel si Stefan.Oricum eu nu cred ca Stefan si Andreea o sa fie afara impreuna.Este foarte clar ca voiau doar banii, in special Stefan si ca s-a folosit de Andreea.Daca se iubeau, nu se oftica atat Andreea ca a iesit, trebuia sa se gandeasca ca se pot iubi si afara, dar ea a facut tot circul ala pentru ca a murit ca a pierdut banii si intentia ei a fost sa ii faca rau Alinei, sa ii creeze o imagine negativa, dar niciodata nu o sa se compare ea cu Alina!!!!!!

  10. 11
    ADELA Says:

    AMBITIE

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free