Doamna Stela din nou Mama Saptamanii


Finala Saptamanii din 27.06.2009, a clasat pe primul loc in randul mamelor pe doamna Stela, care in momentul de fata se afla in concurs doar alaturi de fiul ei.

Stela a primit voturi din partea fanilor Andreei, care au vrut sa arate ca desi Andreea a pierdut sansa de a se casatori la Nora pentru mama, acestia o sustin in continuare.

Credeti ca doamna Stela merita sa iasa Mama Saptamanii?

23 comentarii la “Doamna Stela din nou Mama Saptamanii”

  1. 1
    Mia2009 Says:

    NU MERITA SUB NICI-0 FORMA.
    ESTE CEA MAI NESUFERITA SI CEA MAI REA DIN CASA.

  2. 2
    panciu bogdan ionut Says:

    Eu zic ca doamna stela nu ar mai trebui sa iasa mama saptamanii.Din contra,ar trebui sa iasa afara din cetatea dragostei pentru ca stefan e singur in casa.El afara sar intalni cu andreea.Cred ca ei isi doresc sa iasa pentru ea ori doresc banii.

    Atat am avut de zis.

  3. 3
    any Says:

    Cand oare aceasta asa zisa D-na Stela va invata sa lege doua vorbe? De cate ori incearca sa spuna si ea saraca ceva nu-i iese din gura decat consoane , dar in sfarsit nu mai conteaza , acum se vede ca nora de afara nu accepta ca soacra sa iasa fara bani si ea cheltuieste cat mai mult pe voturi ca sa aiba de unde recupera . Se zice prin targ ca ea(Andreea)cand va iesii Stefan ,va recupera banii investiti si dupa accea ii va da cu piciorul in fund . Oricum se vede mama Andreei aici cu voturile.Soacra cu nora tare se mai potrivesc, amandoua barfitoare, mascarici si mahalagioaice mai ceva ca la usa cortului si d-na Stela nimeni nu a dat-o afara pe Andreea ci singura , singurica s-a bagat in rahat si acum o mananca mustele(ca altceva decat un rahat nu este)

  4. 4
    anduuu66 Says:

    da normal :X:X:X imi pare nespus d rau k a iesit andreea , sper sa iasa in continuare doamna stela mama saptamni :X:X :-SS stiind k se face eliminari si in finala :-SS

  5. 5
    anca mihaela Says:

    parerea mea e ca doamna stela si stefan sunt de unplutura in casa de ce nu ies odata numai cearta fac

  6. 6
    anca mihaela Says:

    eu sper ca alina si ionut sa cistige sunt preferati mei ii sustin in continoare miasi dori sa vb in direct cu ei dar nu reusesc

  7. 7
    birlea anamaria Says:

    CRED K A FOST CEA MAI TARE GLUMA CARE NE-A PUTUT OFERI KANALD SAPTAMINA TRECUTA PENTRU K ORICUM SUNT CONVINSA CA VOTURILE PUBLICULUI NU AU NICI O VALOARE, IAR LA FINALA CONCURSULUI SUNT SIGURA K VA CISTIGA LUCIFERICA SI FII-SU PENTRU K AU FOST TOT TIMPUL FAVORIZATI DE PREZENTATOARE

  8. 8
    SAMIRA Says:

    sper ca d na stela sa iese m,s sa plece cu banii ca merita dupa 9 luni de stat in jungla aceea,numita casa si aleea urii si discordiei

  9. 9
    Laura Says:

    N-A MERITAT.

  10. 10
    Claudia-Catalina Says:

    Sa se bucure cit mai poate dar aici e mina asa zisei nurori ca nu va sta ANDREEA CU STEFAN NICI CITEVA MINUTE DUPA TERMINAREA CONCURSULUI.

  11. 11
    ADELA Says:

    AMBITIE

  12. 12
    Byanca Says:

    Eu cred ca in primul rand doamna Stela nu merita sa fie mama saptamanii sub nicio forma, nici nu stie sa vorbeasca clar, ca sa nu mai zicem corect… Dupa parerea mea, este o mincinoasa si o perversa, ii acuza pe altii ca joaca teatru, in special pe alina (nu stiu ce o avea cu ea ca de la inceput a atacat-o fara motiv), insa ea este cea mai prefacuta din casa, la fel si Stefan.Oricum eu nu cred ca Stefan si Andreea o sa fie afara impreuna.Este foarte clar ca voiau doar banii, in special Stefan si ca s-a folosit de Andreea.Daca se iubeau, nu se oftica atat Andreea ca a iesit, trebuia sa se gandeasca ca se pot iubi si afara, dar ea a facut tot circul ala pentru ca a murit ca a pierdut banii si intentia ei a fost sa ii faca rau Alinei, sa ii creeze o imagine negativa, dar niciodata nu o sa se compare ea cu Alina!!!!!!

  13. 13
    maria Says:

    ma bucur foate mult!!! felicitari =D>

  14. 14
    marioaradimache Says:

    toate sunt pe interes madam Luciferica e in stare sa-si puna streangul ca nu mai vrea Roxana sa se marite cu toate ca ma indoiesc s-ar putea sa fie o strategie sa castige publicul[daca el exista ] si sa iasa nora saptamanii si dupa aceea vor lua banii.mai depinde si de regia kanal d.

  15. 15
    gabita p Says:

    da , cred ca merita sa fie mama sapt , pt ca a indurat prea multe umilinte din partea concurentilor.e o doamna .

  16. 16
    ADRIANA Says:

    sper sa castigati

  17. 17
    vasiescu_nadia Says:

    eu as dori ca la finalul concursului doamna stela sa iasa mama saptamanii deoarece andreea si stefan au fost cuplul meu preferat

  18. 18
    Suelen Says:

    Nici eu nu cred ca merita d-na Stela sa fie mama saptamanii, dar nu te poti pune cu sectatorii sau cu Kanal d, spun asta pt. ca niciodata Gabriela nu arata votul inscris in plic, nimeni nu stie cine este mama sau nora saptamanii.
    Cred ca pana la urma spectatorii vor vota cu cei mai buni si Sambata vom vedea o nunta ca-n povesti. Succes tuturor.

  19. 19
    Mimi Says:

    Azi,2iulie 2009, s-a dat un material in care Stefan se destainuia lui Ionut ca… de fapt el nu o vrea pe Andreea.Daca si Stefan nu o vrea pe Andreea, e clar ce fata buna e Andreea.O mahalagioaica.Stela n-a meritat niciodata sa fie mama saptamanii. E mincionoasa ca si Andreea, ca si Lucica-ceausista, ca si Catalin, ca si Stefan, ca si Ildiko, ca si Mihaela, ca si Roxana. Se dau dupa cum bate vantul . CEI MAI CEREBRALI SI CORECTI SUNT ALINA, IONUT,ANTONETA SI ALEX. SA CASTIGE CONCURSUL ALINA + IONUT. BAFTA DRAGILOR!!!

  20. 20
    miki Says:

    Stela e mai tzatza decat tzatele de la tzara…nu e in stare sa duca la capat o fraza,balbaita si inculta….barfa casei…. avea dreptate Andreea ca e ca o sorcova si bunica mea saraca se imbraca mai bn decat ea…..si se da mare doamna stela……iar Stefan e un cioban care isi potoleste mama-tzatza cu fluieraturi ca la stana……asa sac asa petec…..

  21. 21
    andaD Says:

    Nu cred ca a facut mai mult rau decat altii, ca nu stie sa vorbeasca nu are legatura cu concursul, oricum nu va mai putea castiga perechea formata din fiul ei si Andreea. Eu cred ca totul este regizat. Se poate doar ca sa aibe loc nunta lor la kanal d ceea ce ar merita dupa atata stat in casa si atatea umilinte indurate.

  22. 22
    mary Says:

    da ar merita sa fie mama saptamani pt ca a iesit andreea care era preferata mea

  23. 23
    nelu Says:

    stela -o prefacuta ,invidioasa,mincinoasa-la fel ca si mahalagioaica de noru-sa.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free