Doamna Stela – Mama Saptamanii


Schimbare totala in ceea ce priveste titlul de Mama Saptamanii… doamna Stela a reusit saptamana aceasta sa cucereasca publicul telespectator, care a votat-o in procentaj mare, clasand-o pe primul loc in randul mamelor. Oare cum a cucerit publicul? A fost sau nu corect ceea ce s-a intamplat in seara eliminarilor din 13.06.2009 ?

29 comentarii la “Doamna Stela – Mama Saptamanii”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    razvan Says:

    tineti-o tot asa

  2. 9
    Deutza Says:

    h3h3 felicitariiiiiiiiiiiiiiiii….
    sa moara restu de ciuda=))=))
    lol ce fatza a avut antoneta shi alina cnd a aflat k sunteti mama sap:O.mai sunt si oameni care va iubesc shi va voteaza nu asa cum cred restu k doar pe antoneta ar votau creka:)).bafta!bafta!bafta!

  3. 8
    katy Says:

    bravo, ma bucur ca a iesit d-na Stela mama saptaminii, mi se pare o soacra la locul ei.Tot concursul si-a sustinut copiii nu a intervenit decit atunci cind au avut probleme,in rest i-a lasat pe ei sa vorbesca nu a stat ca Antoneta numai dupa ei si pe Andreea n-a deranjat-o toata ziua cu tot felul de nimicuri, au stat de vorba doar cind a vazut ca e cazul

  4. 7
    lary Says:

    Asta e prea de tot!Era normal k va iesi d-na Stela mama saptamanii,in mod contrar Andreea ar fi parasit casa nora pt mama.Nu cred k d-na Stela merita sa iese mama saptamanii.

  5. 6
    isa.issa Says:

    FELICITARI doamna stela,m-am bucurat foarte mult k ati iesit mama sap si sper sa mai iesiti k meritati.va doresc bafta:*

  6. 5
    BaBy07 Says:

    BRAVOOOO!
    Chiar k merita;)
    pff ce fatza a mai facut antoneta si alina:))
    ce se mai oftica “unii” k a iesit mama sap:))
    si sper sa mai iasa!
    asa k votez andreea si doamna stela:X
    baftaaaa!

  7. 4
    good.angel67 Says:

    Incep lucrurile sa decurga normal ,consider ca cea mai indreptatita sa iasa mama saptamani este d-na Stela,bine daca stam sa judecam obiectiv nu merita nici o mama pentru ca nici una nu a dat dovada de a fi o soacra pregatita de a-si achizitiona o nora.Bravo d-na Stela dupa atata timp am fost satisfacuta sa vad aceasta emisiune.

  8. 3
    Claudia Says:

    Daca este adevarat sa se bucure saptamina asta dar nu prea cred nu are cum. VREAU SA NE ARATE PROCENTAJUL LA FIECARE MAMA SI FATA VOTATA IN SEARA ELIMINARILOR. Nu ma intereseaza stela da pt a nu fi luata de proasta ca LE DAU BANI MEI VREAU SA VAD VOTUL

  9. 2
    andrada Says:

    Eu nu inteleg unde s-au dus voturile date d-neu Stela, doar nu credeti ca telespectatorii care au votat-o pe d-na Stela au votat-o si pe Alina.Normal era ca Andreea sa iasa n.s.

  10. 1
    .MARIA Says:

    bravo dinsei.felicitari!!! e mama mea preferata! ma bucur ca a iesit mama saptamanii

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free