Roxana primeste cadouri de la d-na Victoria si de la Mihai


Roxana a fost placut surprinsa sa afle ca cineva de afara se gandeste la ea. Cadoul oferit Roxanei de catre doamna Victoria si Mihai a adus o nota de optimism pe chipul acesteia, care a fost binedispusa intreaga zi.

Elementul cheie care a dezvaluit identitatea persoanei care a facut acest frumos gest a fost regasit in versurile din poezia primita: “…esti trofeul vietii mele” .

Credeti ca cei 3 vor pastra legatura in afara casei Nora pentru mama 3?

17 comentarii la “Roxana primeste cadouri de la d-na Victoria si de la Mihai”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    claudiu sighisoara Says:

    va rog sa nu mai fiti asa de subiectiva doamna gabriela ca santeti prea de partea lu stefan si doamna stela va rog nui mai criticati pe ionut si alina stefan ai ca un soarece si mai face pe altu an toto felu ar trebui sa se uite an oglinda mai antai
    si andreea sa taca ca e fufa rau

  2. 9
    ina Says:

    CE SA ZIC:)ROXANA II BUCUROASA ATUNCI CAND PRIMESTE CADOU,IN REST NU CRED CA FACE CUPLU CU CATALIN SI NICI CU ALTII,DACA AR INTRA IN CASA:)))NU`I FRUMOS DIN PARTEA EI CA A ACCEPTAT CADOUL DE LA BOGDAN,DAR PE EA O INCANTA CADOURIILE:))):)))RUSINICAAAAAAA

  3. 8
    monica Says:

    CU ȚIGANUL ACELA SĂ FACI UN CUPLU.ÎNSEAMNĂ CĂ NAI CAP.(ȘI MĂSA)..

  4. 7
    cristina Says:

    alina si ionut curaj mai aveti putin pana la marea finala.andreea,mama alinei nu s-a gandit ca la un moment dat si alina te-a amenintat.

  5. 6
    Roxana Says:

    Am uitat sa-ti spun k cuplu il formezi frumos cu Mihai. Ma ganeam la voi si am uitat sa specific. Imi cer scuze!In legatura cu Catalin nu mi-ar place sa fii cu el. Nu cred k va potriviti!

  6. 5
    Roxana Says:

    Mi-ar place mult de tot sa fiti impreuna! Va potriviti de minune! formati un cuplu frumos!dar e la alegerea Roxanei. Parerea mea e:cand esi din concurs sa iei legatura cu el! Te pup Roxy!Ai grija de u!Iti urez numai bafta in coninuare!!!

  7. 4
    mihaela-galati Says:

    CRED CA ROXANA NU-L VA ALEGE PE CATALIN,DESI ESTE UN BAIAT BUN,ASPIRATIILE EI SUNT MULT MAI MARI.

  8. 3
    Claudia Says:

    Cadouri oricine poate primi si daca le primesti de ce sa nu le porti? Dar o relatie cu el nu cred ca vrea sa aibe.

  9. 2
    ale Says:

    sper sa da pentru ca se potrivesc,cel putin mie asa mi s-a parut ca dintre toti doar cu mihai se simtea bine.si sunt frumosi

  10. 1
    ALEXANDRA ct Says:

    Poi daca si a schimbat parerea si vrea sa fie trofeu pentru fisu nu are de cat ! Eu il stiu pe mihai si este un baiat care ii place sa profite de femei ! este praf si el si ma sa !

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free