Catalin o vrea pe Roxana de sotie


Seara eliminarilor a adus mari emotii concurentului Catalin, care a declarat ca nutreste sentimente de iubire fata de Roxana si ca si-ar dori-o de sotie. Nu se stie insa ce decizie va lua Roxana, care a primit acordul parintilor ei de a se casatori cu Catalin, dar au sfatuit-o ca este mai bine sa faca exact ceea ce simte.

Cum credeti ca va arata finalul Nora pentru mama 3, daca Roxana va accepta cererea in casatorie facuta de Catalin? Credeti ca cei 2 s-ar potrivi?

22 comentarii la “Catalin o vrea pe Roxana de sotie”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    andaD Says:

    Nu se potrivesc sub nici o forma, nici din punct de vedere astrologic macar. Sunt jocurile d-nei Lucica pentru a rezista in concurs pana la sfarsit, si Roxana se cam teme, de aceea oscileaza. E clar ca nici prin cap nu-i trece sa se marite cu Catalin dar pentru a rezista pana la sfarsit in concurs se fac si compromisuri. Nu sunt de ici de colo doua miliarde de lei.

  2. 19
    ANA Says:

    el o vrea dar ea il vrea?

  3. 18
    Roxana Says:

    sincer NU CRED ca roxy si catalin se potrivesc.
    mie nu-mi place sa formeze un cuplu(din punctu meu de vedere nu va sta bine impreuna,mai bn.iti sta cu Mihai care a plecat,baiatul dm.Victoriei sau….altul):((:((:((,dare decizia roxanei. te pup! sunt fana ta,dar si a alynei si va adr mult! sunteti 2 papusele!
    o sa va sustin!

  4. 17
    *** Says:

    Catalin e cam dus cu capul :) … il cunosc de mult, fiind vecin cu mine:)

  5. 16
    lili Says:

    Catalin are o problema: personalitatea mamei il complexeaza, pe langa mult altele…
    Cat priveste d-na Lucica- e complexata, e frustrata, e foarte invidioasa; sincer imi pare rau.
    Pe toata perioada nu a dat dovada de pedagog, aceste fete nu au avut ce sa invete de la NICI O MAMA.
    TRIST DAR F.FOARTE ADEVARAT.

  6. 15
    stefy Says:

    Se potrivesc Roxana si Catalin pacat ca nu are cauraj si este timid Catalin .Roxana este o fata cu foarte mult bun simt si bine educata si Catalin este un baiat bun dar farte timid pacat ca n-au facut un cuplu . Catalin se potrivea si cu Ioana . Si Ioana este o fata buna

  7. 14
    raluk Says:

    nu se potrivesc………Roxana face o mare greseala daca face cuplu cu Catalin…..pt ca e tare nesuferit si degeaba are anii care ii are…..ea e f finuta si merita mai mult………si la cate jigniri i au adus si el si dna Lucica……….

  8. 13
    .MARIA Says:

    ha!ha!ha! ce gluma buna catalin si roxana :-P

  9. 12
    Lavynya Says:

    Cred ca are un tupeu extraordinar sa vina si sa o ceara de sotie dupa ce a jignit-o in ultimul hal . Noroc k Roxana e diplomata si l-a iertat dar de aici pana la a face un cuplu cu el e cale lunga. Roxana merita ceva mai bun.

  10. 11
    any Says:

    Nu te-ai uitat in oglinda Cataline de ai aspiratii asa inalte,adica sa ceri mana Roxanei?nu te potrivesti cu nimeni esti asa de penibil incat te poti potrivi doar cu mamica ta care iti spune tot ce trebuie sa faci.Vai de viata ta esti penibil SINCER( acesta e cuvantul pe care il folositi asa de des tu si mamica incat ,cred ca nici nu mai stiti ce semnifica ,ca mintiti de au inceput sa vina si pinguinii) .Nu iti face prea multe visuri cu Roxi ca nu e de tine si incearca atunci cand stai cu o fata sa nu mai scoti limba la ea(toata ziua cand te vad scoti limba si te lingi pe buze parca nu ai mancat niciodata o prajitura cum e Roxana,Doamne si mamica la masa cand mananca plescaie de o trezeste din somn si pe bunica care are93 de ani)RUSINE SUNTETI PENIBILI

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free