Catalin o vrea pe Roxana de sotie


Seara eliminarilor a adus mari emotii concurentului Catalin, care a declarat ca nutreste sentimente de iubire fata de Roxana si ca si-ar dori-o de sotie. Nu se stie insa ce decizie va lua Roxana, care a primit acordul parintilor ei de a se casatori cu Catalin, dar au sfatuit-o ca este mai bine sa faca exact ceea ce simte.

Cum credeti ca va arata finalul Nora pentru mama 3, daca Roxana va accepta cererea in casatorie facuta de Catalin? Credeti ca cei 2 s-ar potrivi?

22 comentarii la “Catalin o vrea pe Roxana de sotie”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    katy Says:

    Roxana nu ar trebui sa se grabeasca sa faca cuplu cu Catalin, doar daca nu se gindeste sa cistige doar concursul si apoi sa-si vada fiecare de drumul lui.Catalin,chiar daca are virsta care o are a dat dovada ca e foarte prins de fusta ma-si.Se vede ca face doar ce-l sfatuieste ea.Roxana e mult superioara lui,si fizic si intelectual

  2. 9
    aurelia Says:

    Roxana o dulce, o fata cu mult bun simt,as vrea sa o am de nora.Mihaela o prefacuta, ar trebui sa dea la actorie, pacat de Alex parca are ochii legati,iar d-na Ildi e prea d-na ca sa spuna ceva.Andreea o fata scumpa cu un caracter puternic,dar cred ca Stefan nu e omul potrivit pt. ea.Alina si Ionut un cuplu minunat .

  3. 8
    aurelia Says:

    Eu cred ca d-na Lucica si Catalin nu au ce cauta acolo.Pe aceasta d-na nu am vazut-o numai mancand si bagand intriga intre concurenti.Pare o protejata a stafului.De Catalin ce sa mai spun un PAPA-LAPTE care sta langa fusta lui mamica.

  4. 7
    filip dana Says:

    nu se potrivesc

  5. 6
    good.angel67 Says:

    Mai Cataline tot nu te-ai saturat sa fi ridicol si penibil.RUSINE

  6. 5
    Claudia Says:

    El nu este de ea. Sa isi mai puna pofta in cui. Nu se potrivesc nu ma refer la fizic cit la comportament si la gìndire Mai ales majoritatea lucrurilor le face ca asa vrea sì zice lucica. Ce mai vrea de la ea cind a jgnit o la Istambul? Banii de la final?

  7. 4
    cami Says:

    Frate, se apropie sfarsitul..trebuia sa faca si el odata pasul asta…mai bn ia doa el miliardul, decat sa-i imparta cu toti =))

  8. 3
    andrada Says:

    Nu nu s-ar potrivi.Este o mare diferenta intre ei si nu numai de virsta.Dar nici nu cred ca Roxana l-ar dori.

  9. 2
    ANA Says:

    CATALIN NU ARE FATA DE ROXANA IA IESTE O FATA TITRATA DESTEAPTA INTELIGENTA SI FRUMOASA IEL NU MERITA PENTRU CA NU SE POTRIVESC IESTE BIRFITOR ARATA BATRIN SI GINGAV

  10. 1
    fany Says:

    catalin sa-si caute o baba de virsta lui ,ca nui de nasul roxanei.

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free