Cum este Roxana din punct de vedere astrologic ?


Roxana este zodia LEU, ceea ce din punct de vedere astrologic o pune in fruntea tuturor, deoarece se doreste “Regele Animalelor”, sau mai bine spus “Mireasa Saptamanii”.

Din punct de vedere al zodiei sale, Roxana sporeste autoritatea, vointa, hotararea, vitalitatea, afectivitatea, sansa si norocul in viata, entuziasmul si generozitatea, dar si orgoliul, vanitatea, mandria, furia, egoismul, extravaganta.

Firea sa este senina si extrovertita, ceea ce o ajuta sa castige mereu in popularitate, ardenta pana la exuberanta, amatoare de placeri pana la indolenta, generoasa, teatrala, ospitaliera. Leul este romantic si sentimental, dar uneori prea naiv. Este entuziast cand lucrurile merg bine, dar la fel de descurajat cand ajunge in fata unui obstacol. Are tendinta de a face mai mult decat e cazul, devenind fie prea extravagant, fie prea generos. Este totodata si foarte incapatanata, dar nu intr-un mod neplacut, ca la alte zodii.

Apreciaza ceea ce fac ceilalti pentru ea si nu va uita niciodata sa rasplateasca favorurile care i s-au facut. Are gusturi alese, poate prea exagerate, fiind inclinata spre lux si cheltuieli prea mari doar pentru a forma o imagine buna in fata celorlalti. Cuvantul sau cheie este recunoasterea, de aceea Leul se simte fericit numai atunci cand i se iau in consideratie calitatile, personalitatea, autoritatea.

Pentru ca lumea din jur il ridica pe un postament de laude si consideratie, se considera un membru al elitei, superior intr-o ierarhie sociala. El face regulile in lumea pe care o conduce, asteptand ca ceilalti sa le urmeze, jucandu-i jocul in totalitate.

Doreste sa lase peste tot o impresie buna – chiar daca poate fi falsa la un moment dat – ceea ce il face sa devina egocentrist. Trebuie sa invete sa-si tina sub control tendintele spre incapatanare, dogmatism si sarcasm. Leul are o personalitate vibranta, marcanta, cu bune calitati de organizare si conducere, cu o perceptie acuta a problemelor financiare si un puternic simt al afacerilor.

Credeti ca Roxana corespunde acestei caracterizari ?

16 comentarii la “Cum este Roxana din punct de vedere astrologic ?”

Pages: « 2 [1] Show All

 1. 10
  .MARIA Says:

  eu cred ca roxana e o mare FITOASA. nu imi place deea!!!!!!!!!!

 2. 9
  raluca Says:

  intradevar oricarei femei ai place sa fie admirata dar la roxi se vede ca are bun simt ,nu ai trateaza urat pe baieti este constienta ca se afla intr-un concurs si fiecare concurent are dreptul sa incerce bravo ei

 3. 8
  darsim Says:

  Si sincer nu stiu cum poate sa stea in emisiuni Roxana, cand unele discutii iau amploare si toti se cearta,iar cand camera o arata in prim plan, ea parca e impaiata! Ca si om e imposibil sa stai asa indiferent,sa nu ti schimbi macar expresia fetei cand vezi si auzi unele lucruri la care esti prezenta,chiar daca nu sunt despre tine!
  Sunt convinsa ca si ea ar avea ceva de spus, dar nu intervine pt a-si crea o imagine buna in fata micului ecran!

 4. 7
  darsim Says:

  Ioana iti impartasesc parerea, in sensul ca si eu am observat ca Roxanei ii place sa fie admirata, tuturor ne place, dar sa fie sincera si sa spuna ca nu ar face cuplu cu nici un baiat indiferent cati ar intra in casa pt ea! Cred ca prefera sa aleaga ea baiatul nu invers!

 5. 6
  raluca Says:

  roxana este cea mai puternica concurenta din casa merita sa castige premiul cel mare pacat ca ea o incurajeaza pe alina pupici bafta roxana

 6. 5
  ioana Says:

  oare pentru ce a venit roxana la acest concurs?cum trebuie sa fie barbatul pe care si-l doreste?se inseala daca crede ca in urma acestui concurs o sa reuseasca in “viata”cu mai multa usurinta.are o placere nebuna sa fie curtata….admirata….

 7. 4
  coca Says:

  roxana este leu corespunde zodiei si eu sunt leu si sunt la fel succes ;leii totdeauna vor invinge roxana fii tare

 8. 3
  anana Says:

  ROXYo fi ea sensibila dar cind ajunge mare il omoara si pe masa si pe tasu e un proverb,tot asa e si cu roxy

 9. 2
  anda Says:

  I se potriveste foarte bine. Avand experienta cu nora mea care este tot in aceeasi zodie, pot spune ca trebuie sa o lasa cu incapatanarea si impunerea mai moale deoarece putini oameni au posibilitatea sa faca abstractie de ele. Oricum este o fata puternica, inteligenta, cu sensibilitate sufleteasca, educata. o buna prietena si ii doresc numai bine si succese in viata.

 10. 1
  andrada Says:

  Da Roxana este o fata sensibila , bine crescuta, politicoasa,si intr-un cuvint i se potrivesc descrierile de mai sus.Roxana mult succes .

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free