Cum este Roxana din punct de vedere astrologic ?


Roxana este zodia LEU, ceea ce din punct de vedere astrologic o pune in fruntea tuturor, deoarece se doreste “Regele Animalelor”, sau mai bine spus “Mireasa Saptamanii”.

Din punct de vedere al zodiei sale, Roxana sporeste autoritatea, vointa, hotararea, vitalitatea, afectivitatea, sansa si norocul in viata, entuziasmul si generozitatea, dar si orgoliul, vanitatea, mandria, furia, egoismul, extravaganta.

Firea sa este senina si extrovertita, ceea ce o ajuta sa castige mereu in popularitate, ardenta pana la exuberanta, amatoare de placeri pana la indolenta, generoasa, teatrala, ospitaliera. Leul este romantic si sentimental, dar uneori prea naiv. Este entuziast cand lucrurile merg bine, dar la fel de descurajat cand ajunge in fata unui obstacol. Are tendinta de a face mai mult decat e cazul, devenind fie prea extravagant, fie prea generos. Este totodata si foarte incapatanata, dar nu intr-un mod neplacut, ca la alte zodii.

Apreciaza ceea ce fac ceilalti pentru ea si nu va uita niciodata sa rasplateasca favorurile care i s-au facut. Are gusturi alese, poate prea exagerate, fiind inclinata spre lux si cheltuieli prea mari doar pentru a forma o imagine buna in fata celorlalti. Cuvantul sau cheie este recunoasterea, de aceea Leul se simte fericit numai atunci cand i se iau in consideratie calitatile, personalitatea, autoritatea.

Pentru ca lumea din jur il ridica pe un postament de laude si consideratie, se considera un membru al elitei, superior intr-o ierarhie sociala. El face regulile in lumea pe care o conduce, asteptand ca ceilalti sa le urmeze, jucandu-i jocul in totalitate.

Doreste sa lase peste tot o impresie buna – chiar daca poate fi falsa la un moment dat – ceea ce il face sa devina egocentrist. Trebuie sa invete sa-si tina sub control tendintele spre incapatanare, dogmatism si sarcasm. Leul are o personalitate vibranta, marcanta, cu bune calitati de organizare si conducere, cu o perceptie acuta a problemelor financiare si un puternic simt al afacerilor.

Credeti ca Roxana corespunde acestei caracterizari ?

16 comentarii la “Cum este Roxana din punct de vedere astrologic ?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    ANDREEA IT Says:

    CIAO!VA URMARESC DE LA INCEPUTUL CONCURSULUI NPM1 SI/MI SUNTEI DRAGI.ROXANA E O SCUMPA SI AM O PARERE BUNA DESPRE EA.NU CRED CA O SA FACA CUPLU C U CATALIN,PAREREA MEA ESTE CA NU SE POTRIVESC.E O FATA CU BUN SIMT,DIPLOMATA SI MERITA SA CASTIGE CONPETITIA NPM3.MULT NOROC ROXY..PUPI DULCI.

  2. 15
    lacramioara it Says:

    este super roxy foxy insa mamele lasa de dorit…nu se aranjeaza nici una asa cum ar trebui sa arate o femeie mai ales ca sant urmarite zi de zi la tv.VA PUP SI MULTA BAFTA LA TOTI CONCURENTII.

  3. 14
    ioana Says:

    roxana e educata bine crescuta si politicoasa stie sa se comporte cu ori ce fel de om e buna frumoasa si merita sa ajunga in finala .
    succes roxana eu cred ca vei reusi sa ajungi in finala .

  4. 13
    lacramioara it Says:

    ROXANA ESTE CONCURENTA MEA PREFERATA DE LA NPM3,ESTE FRUMOASA SI MERITA SA CASTIGE IN FINAL,AVAND IN VEDERE CA AREZISTAT PANA ACUM IN CONCURS.BAFTA!

  5. 12
    andreea Says:

    este o fata frumoasa si cu bun simt.catalin nu este potrivit pt ea..merita mai mult..e prea batran pt a forma un cuplu

  6. 11
    adelina Says:

    roxana este o fata educata.imi place de ea ca nu se baga in discutiiile celorlalti.ar merita sa castige concursul ca premiul sa se imparta la toti…pe parcursul concursului a fost sincera si nu a format nicun cuplu pentru bani.se potrivea cu roger.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free