Cum este perceputa Ramona?


Ramona a devenit de curand concurenta cu drepturi depline in concursul Nora pentru mama 3. Concurentii nu sunt inca lamuriti pentru cine a intrat aceasta in casa si intr-un fel o vad ca pe o amenintare.

Ce parere aveti de Ramona? Care sunt atuu-rile ei?

23 comentarii la “Cum este perceputa Ramona?”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    sorina Says:

    este o fata frumoasa si desteapta dar nu a intrat pentru nici un baiat a-si vrea sa intre o fata pentru Catalin

  2. 9
    mady Says:

    nustiu c cauta aia in concurs…si nush c are cu alina…alina e o fata la locul ei ,…celelalte sunt invidioase pe ea…….

  3. 8
    mihaela Says:

    buna!mi-as dorii tare mult sa iasa odata d-na lucica pt ca nu o mai suport .si nu stiu cum de concurentii din casa o suporta .as dau afara nu stiu cum de mai rezista ceilaltii.dati-o afara

  4. 7
    Laura Says:

    …,,fostii concurenti, o vad pe Ramona ca o amenintare…”
    N-AM INTELES : FOSTII SAU ACTULII CONCURENTI ???…

  5. 6
    good.angel67 Says:

    Chiar daca nu ai venit pentru un cuplu la fel ca si Roxana si nu e criticata ca este in casa ,ai si tu acelas drept.Sper sa iesi Nora Saptamani,mai ales ca esti ardeleanca ca mine si chiar foarte aproapiate orasele noastre.Bafta in concurs si iti sugerez sa joci corect,daca nu esti in stare atunci…………….

  6. 5
    good.angel67 Says:

    Ramona in momentul de fata esti preferata mea,esti desteapta insa nu te lasa prada ispitei de Lucifera pentru ca nu este o persoana cu toate facultatile mintale .O sa -ti distruga nervi si o sa faca pe telespectatori sa creada ca esti foarte rea si ca tu esti de vina de tot ce o sa se intample desi noi stim foarte bine de fapt ce face aceasta penibila si gresita creatura cu fiecare concurent in parte atunci cand incepe un conflict.

  7. 4
    Claudia Says:

    Ramona nu stiu de ce si pt ce sau pt cine a venit daca tot vrea SA PLECE si sa nu mai dea cu vorba si cu fapta in ALINA SI IONUT.Ramona e influentata de cei care nu ii suporta pe Alina si Ionut. Ramona are comportament care lasa de dorit.

  8. 3
    tanya Says:

    O FATA FFFF DE TREABA SI FRUMOASA…..E SUPER DE GASK SI APRECIAZA PRIETENII ADEVARATI…SI A VAZUT CINE E FALS IN KSA….ADIK TABARA ROSIE……….

  9. 2
    catalin Says:

    ce vezi la alina e o prefacuta il lasa pe fraierul de ionut cum ies din casa

  10. 1
    florentina dinulescu Says:

    cuplul care il sustin yo este alina si ionut,sunt tare simpatici imi place foarte mult de ei.ramona ce-a carea a intrat acuma nu o suport de nici o culoare,e foarte aroganta,increzuta,si ce sa-ti zic ce naiba o pune la cale ca e tare tare de tot in gura.oricum pt mine ea nu e nimic,as vrea sa o lase pe alina in pace pt ca ea nu-i ajunge alinei nici la degetul mic.sper sa iasa cat mai repede dn casa ca asa ceva nu se tie p-acolo.n-am nimic personal cu ea,o cunosc de la tv si deja mi-a intrat in disgratie.afara cu ea!transmiteti acest mesaj lui GABY va rog mult.si alina si ionut va iubesc mult si va sustin,voi chiar meritati sa luati premiul.

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free