Cine sa plece in seara eliminarilor din 2.05.2009?


Seara eliminarilor este asteptata cu sufletul la gura de toti cei care urmaresc Nora pentru mama 3, dar si de concurenti. Daca la finala saptamanii se vor face eliminari, cine ati prefera sa paraseasca concursul Nora pentru mama si de ce?

39 comentarii la “Cine sa plece in seara eliminarilor din 2.05.2009?”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    daniela Says:

    Alina sa plece

  2. 29
    katy Says:

    La cit de rea e Lucica , m-as bucura sa iasa ca fi-su si-asa nuare ce cauta printre copii,dar e cineva care o vrea acolo pentru scandal.
    Dintre fete ar trebui sa iasa Alina ca sa aiba si Ionut posibilitatea sa vada falsitatea ei ca nu va fi nimic intre ei afara.

  3. 28
    Ana Says:

    Andrea sa plece este cea mai rea si vulgara….

  4. 27
    Ana Says:

    De ce nu se poate scrie nimic despre Andreea pe situl oficial?iar comentariile favorabile Alinei nu sunt afisate;daca stie cineva sa ma lamureasca!

  5. 26
    sorina Says:

    vreau sa iasa Roxana premiul sal castige un cuplu vreau sa vad o nunta sau mai multe bafta multa Alina si Ionut

  6. 25
    Ana Says:

    Aici toti sunt in concurs nu la statiune de odihna!nu cred ca trebuie sa se faca “asociatii”,fiecare trebuie sa lupte cu metode ortodoxe pentru el si nu in comun cum fac cele 4.Spera sa imparta banii la final?au fost bine sfatuite…Sa le fie rusine pentru comportamentul pe care-l au fata de Alina,care nu le-a facut nimic si care isi vede de relatia ei cu Ionut si care este cea mai indreptatita sa castige acest concurs.Este corecta,cinstita,frumoasa,instruia.Asta se vede dupa felul ei de a se manifesta in concurs atunci cand e atacata chiar furibund de cele 4 cate.Afara cu catele!

  7. 24
    Ana Says:

    De ce Alina este panarama,stricata cum o caracterizeaza unii pe pagina;ce fel priviti la televizor sau ce fel intelegeti cele ce se petrec in emisiune?Suntem de compatimit daca se gandeste asa!?

  8. 23
    Ana Says:

    Sa plece una din cele 4 fete care fac de rusine emisiunea…o aduc in derizoriu…Alina ,daca ar fi eliminata,ar fi nedrept pentru ea.A fost cea mai corecta si cinstita persoana din casa.Relatia cu Ionut merge bine.Doar nu o sa asistam la o nunta cu o mireasa vulgara,ipocrita,barfitoare care a incalcat regulamentul concursului si care nu a fost sanctionata dupa cum trebuia.Poate asta place telespectatorilor,circul pe care-l fac cele 4 lipsite de buna cuviinta ,barfitoare si care se cred buricul pamantului acolo in casa de-si permit sa faca ele regula!

  9. 22
    andrada Says:

    sa plece Alina , Ionut,Catgalin

  10. 21
    dauna Says:

    sa iasa lucica,fisu’ mototolu’…si sa castige andreea de d-na stela!!!

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free