Doamna Ioana nu ar renunţa la bani în favoarea Violetei


De doua saptamani, soacrele îşi pot răscumpăra nurorile. Regulamentul concursului aduce concurenţilor noi şanse de izbândă!

Aşa cum Stela şi-a răscumpărat iubita fiului ei, tot aşa pot face şi celelalte mame în eventualitatea în care potenţiala noră ar fi ameninţată să părăsească competiţia.

Mamele au fost reticente la această regulă, doamna Ildiko declarând că nu ar renunţa la niciun ban dacă Mihaela ar fi eliminată deoarece relaţia fiului ei cu iubita lui este una puternică şi poate continua fără probleme în afara concursului.

Marian nu mai suportă clipele fără iubita sa si i-a propus mamei sale să renunţe la jumătate din sumă pentru ca el să fie alături de Violeta. Răspunsul doamnei Ioana a fost unul negativ.

Sursa: www.kanald.ro

5 comentarii la “Doamna Ioana nu ar renunţa la bani în favoarea Violetei”

  1. 5
    izabela Says:

    ba bagamiasi ceva in gura u der prost ce esti

  2. 4
    irina Says:

    si bine face,relatia violetei cu marian poate sa continuie si dupa concurs,de ce sa renunte la bani ca sa-i ia lucica toti?:)))

  3. 3
    silvian Says:

    Lizuco, pe pariu ca nu ai auzit de Dumbrava minunata? Ca de autor, nici atat.
    Daca si Marian este un baiat urat, imi inchipui ce uratenie ai tu in scafarlie.
    Dar ce zici: Stela, Ildico, Lucica, Antoneta, oare nu tot pentru bani or fi venit?
    Sa inveti ce inseamna obiectivitatea daca vrei sa ai crezare in ceea ce ciripesti.

  4. 2
    LIZUCA Says:

    DOAMNA IOANA E O FEMEIE CARE E IN CASA NUMAI PT BANI NU PENTRU CASATORI.BN CA A PLECAT VIOLETA SI NU MAI ARE CUM SA CASTIGE PREMIUL CEL MARE.MARIAN ESTI FOARTE URAT SI NU CRED CA MAI AI CE CAUTA IN CASA NORA PT MAMA

  5. 1
    Anca Says:

    Bine ca recunoaste ioana pentru ce a venit in casa.La ce sa plece ?Toti concurentii sunt pentru bani, nicidecum pentru casatorie.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free