Cătălin încearcă să o cucerească pe Roxana


De când Roxana s-a hotărât să-i acorde o nouă şansă lui Roger, Cătălin parcă şi-a pierdut liniştea. Gestul Roxanei de a-l ierta pe vechiul ei admirator l-a făcut să creadă că ar putea avea şi el şanse în a o cuceri. Sau, poate, şi-a dat seama că merită să lupte pentru a-i cuceri inima.

Sursa: www.kanald.ro

5 comentarii la “Cătălin încearcă să o cucerească pe Roxana”

  1. 5
    cristina Says:

    nu va reusi

  2. 4
    good.angel67 Says:

    Este cea mai penibila si nesimtita si fara inima persoana care poate exista pe pamant,este inumana,Roxana o sa faca o greseala si o prostie daca o sa faca un cuplu cu acest individ care este controlat de diabolica de maicasa .Poate sa fie desteapta ca stie doar sa isi foloseasca inteligenta in scopuri negative si murdare.

  3. 3
    irina Says:

    catalin asta saracu nu cred ca vrea el atat de mult precum vrea masa:))de fapt banii sunt pe primul plan,ce sa faca roxana cu catalin sa stearga pe jos poate :) ))

  4. 2
    LIZUCA Says:

    JALNICA ESTI U. LUCICA NU ARE MEREU DREPTATE, DAR E CEA MAI DESTEAPTA DINTRE TOATE MAMELE.CE E MAI DESTEAPTA STELA CARE A VENIT PT BANI SAU ILDIKO CARE ARE MOACA AI DE NEBUNA.SCZ DAR NU AI DREPTATE

  5. 1
    lili Says:

    Ce sa faca Roxana cu mocofanul de Catalin si cu o asa soacra?Doi barfitori, needucati , scandalagii.Maica-sa cel putin nu are scrupule , nu tine cont ca e cu ockii pe ei o tara intreaga , din neingrijit si prost nu il scoate.Nu inteleg la ce ii mai tine canal D in emisiune ?Sunt jalnici!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free