Roxana a acceptat invitatia facuta de Roger


Roger nu s-a lasat batut in lupta pentru cucerirea Roxanei. Desi a avut doua incercari esuate de a intra in casa Nora pentru Mama 3, el a continuat sa spere in iubire si i-a facut o noua invitatie Roxanei….o cina romantica.

Roxana a declarat ca este la cura de slabire, dar nu a vrut sa refuze invitatia si i-a mai acordat inca o sansa lui Roger.

Roxana a spus deasemenea ca regreta ca l-a respins initial, dar hotararea lui a facut-o sa se mai gandeasca.

Ce credeti ca se va intampla cu cei doi pana la urma?

36 comentarii la “Roxana a acceptat invitatia facuta de Roger”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    danutza Says:

    BUNA imi place foarte mult de roxana imi place felu ei de a fi si faptul k niciodata nu se baga in discutile contradictori a celorlante persoane din casa,,imi place mult de ea si din aceasta cauza o sustin multe persoane de afara dar si din cas,miar fi placut sa plece si ea cu baieti dar asta este rautatea nu inceteaza sa apara,ii sta bine alaturi de roger si cred ca a facut foarte bine ca ia aceptat a 2 sansa .te poop roxana

  2. 29
    maria Says:

    M-AS BUCURA SA INTRE ROGER IN CASA SE VEDE CA SANT OAMENI CU BUN SIMT …BRAVO ROXANA FOARTE BINE DE CE SA NUI MAI DAI O SANSA

  3. 28
    carmen Says:

    M-as bucura sa intre Ana in casa .De ce sa nu-si sustina si ea baiatul la fel ca celelalte mame-Stela , Ildiko, Antoaneta? .Ioana si Lucica ii sustin pe ai lor la scandal .Nu vad ce rost isi au cei doi obraznici in casa ???Lucifera e topita dupa pusculita.

  4. 27
    miha sm Says:

    mi se pare k va mai intra o,,SCORPIE”in casa.acum vor fi 3[LUCICA,ANTONETA si ANA-mama lui Roger].sper ca veninul lor sa le otraveasca pe ele . ROXANA SI-A DAT ARAMA PE FATA

  5. 26
    layla84 Says:

    cine a iesit sambata seara?

  6. 25
    layla84 Says:

    pupici

  7. 24
    olympica Says:

    cei mai iubiti lucica si catalin?
    ce aveti fratilor ?
    voi nu vedeti ca asta e pe nicaieri noroc cu scorpia de masa il mai ridica ea ca el nu stie decat sa ranjeasca.nu degeaba a ramas neinsurat pana la varsta asta .masa la adus aici ca spera sa faca din el o mica vedeta
    dar de unde atata fericire?
    o sa fie mai renegat decat renegatul cand va iesi de aici

  8. 23
    olympica Says:

    roxana este o fata cu capul pe umeri si mas bucura daca ar ramane in finala ea cu roger si ionut cu alina.sunt cei mai cuminti si cu bun simt, in limita posibilitatilor din aceea casa.tineti-o tot asa.

  9. 22
    sile Says:

    Fany, cred ca glumesti sau ai uitat sa pui ghilimelele de rigoare la aprecierile tale . Tot ce spui despre ROXANA, LUCICA si CATALIN este exact invers . Daca nu este asa si accepti comportamentul fals, medieval al acestora inseamna ca te regasesti in oricare din aceste persoane si este de jale pentru tine. JALE MARE …….

  10. 21
    fany Says:

    eu cred ca roger o place foarte mult pe roxana,deacea vrea sa intre in casa.as vrea ca la sfirsit sa vad nunta celor doi.

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free