Roxana a acceptat invitatia facuta de Roger


Roger nu s-a lasat batut in lupta pentru cucerirea Roxanei. Desi a avut doua incercari esuate de a intra in casa Nora pentru Mama 3, el a continuat sa spere in iubire si i-a facut o noua invitatie Roxanei….o cina romantica.

Roxana a declarat ca este la cura de slabire, dar nu a vrut sa refuze invitatia si i-a mai acordat inca o sansa lui Roger.

Roxana a spus deasemenea ca regreta ca l-a respins initial, dar hotararea lui a facut-o sa se mai gandeasca.

Ce credeti ca se va intampla cu cei doi pana la urma?

36 comentarii la “Roxana a acceptat invitatia facuta de Roger”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    fany Says:

    se vede ca hirca de ildiko a venit pentru bani, a spus clar ca nu a venit sa-l insoare pe alex. intr-un material s-a vazut clar ce vrea. din invidie nu a votato pe roxana sa mearga in turcia.roxana.joaca-ti jocul si dal pe alex afara.succes.

  2. 19
    fany Says:

    Cele mai iubite fiinte din casa sunt:Alina,Roxana,d-na Lucica,Ionutsi Catalin.Imi plac la nebunie pentru ca sunt destepti,spun lucrurilor pe nume si se vede ca nu au venit pentru bani in concurs.Andreea este cea mai mahalagioaica fiinta.Succes celor preferati de mine in continuare!

  3. 18
    daniela Says:

    Roxana e uneori prefacuta

  4. 17
    olimpia Says:

    buna ,dece? nu se scrie legat , se scrie de ce? ori noi romanii ,nu avem atata cultura?ar trebui sa mai mergem la scoala . sa invatam sa scriem corect si apoi sa criticam pe altii, nu? sa nu facem pe altii isterici si sa ne uitam la noi ,in primul rand si apoi la altii.de ce trebuie sa vedem ce fac altii si nu vedem ceea ce facem noi. olimpia . oradea

  5. 16
    sile Says:

    CEA MAI PARSIVA FIINTA DIN CASA.ESTE IN STARE SA CALCE PE CADAVRE PENTRU BANI. NU IL INTELEG PE ACEL BAIAT ROGER DE CE O CURTEAZA ATAT , PROBABIL ESTE O CONSPIRATIE PENTRU A INTRA SI EL IN CASA SI A INCASA O PARTE DIN MARELE PREMIU. VIITORUL O VA DEMONSTRA. VA SALUT PE TOTI.

  6. 15
    MAKO Says:

    Prin acceptarea invitatiei lui Roger la ‘Cina romantica’, Roxana nu-si incalca nici principiile( nici nu se agate de speranta de a se casatori cu orice pret), nici nu este materialista si-si doreste cadouri. A accepta din partea cuiva daruri nu inseamna ca i-ai impus tu si nci nu poti refuza pentru ca, nu este normal.
    Ar insemna ca, din start sa jignesti persoana respectiva. Desi, a acceptat florile si micile martisoare, nu uitati ca medalionul care era pretios, l-a refuzat. Este de apreciat aceasta fata. Felicitari Roxana. Ramai aceeasi cerebrala.

  7. 14
    lollyt@ Says:

    imi pl k a acceptat…bafta lu roger k are nevoie;)

  8. 13
    ANA Says:

    ROXANA , fa asa cum te indeamna inima si ratiunea ta ,

  9. 12
    ANA Says:

    zatat roxana cat si alina salveaza atmosfera din casa creata de istericalelel andreei , de prostia si rautatea stelei, nu mai zic de stefan si marius care sunt complet pe dinafara , ionut este un baiat minunat, la fel si catalin , d-na lucica este un om cu rationament solid si intelectual pus la punct, de mihaela pote, poate se va lipi de stefan dar cred ca ildiko va sta la panda si mihaela nu se va simti in largul ei in sanul acestei familii, speram in eliminarea andreei si a stelei acum in ceasul al 11-lea pentru linistea tuturor si desfasurarea finala a ac. conc. in liniste, nu intelegem dece moderatoarea vine tot timpul in apararea andreei acuzand-o pe alina de ce este si mai ales dece nu este

  10. 11
    ione Says:

    ma bucur enorm pt. roxana

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free