Adina si Viorel de la NPM2 sunt impreuna


In urma editiei Nora pentru mama 2, majoritatea cuplurilor formate in concurs nu au rezistat in afara casei. Se pare ca unii dintre concurenti, care nu s-au regasit in concurs, s-au indragostit in afara casei…este vorba de Adina si Viorel, care au inceput totul printr-un parteneriat de afaceri si au sfarsit fiind impreuna.

Adina sustine ca s-a indragostit de Viorel in luna iulie , chiar dupa finalul editiei Nora pentru mama 2…insa Carmen este neincrezatoare si considera ca a fost tradata de Adina inca din timpul concursului.

In momentul de fata cei doi au o relatie frumoasa, dar de acest lucru nu este convinsa si mama lui Viorel, care o acuza pe Adina de faptul ca ii “mananca” banii fiului ei.

18 comentarii la “Adina si Viorel de la NPM2 sunt impreuna”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    monaliss@frumusica Says:

    VA STA FOARTE BINE IMPREUNA TINETIO TOT ASA VA DORESC TOT BINELE

  2. 9
    Flavia Says:

    Chiar imi place cuplul Viorel (arata si el a om serios)si Adina .Mama lui Viorel ar trebui sa ii lase sa -si vada de treaba lor .Daca ei se iubesc , nu conteaza parerea nimanui.

  3. 8
    geta Says:

    ma bucur f.mult pentru Carmen si Aurutu,sepotrivesc f.mult.Dragos nu se potriveste fizic cu Elena ,poate este fatabuna si nu conteaza frumusetea.La nora pentru mama 3 Roxana este cea mai desteapta si frumoasa.

  4. 7
    steluta Says:

    va sta f bine impreuna .viorel e mult mai sexi asa e mai masculin imi place f mult si ma bucur ca viorel tine cu adina si nu se ia dupa mama lui bravoooooooooo

  5. 6
    IOANA Says:

    VIORELEEEEEEEE,DACA ERAI SINGUR ,UMBLAM PE SUB PAMINT CA ,CIRTITA SI TE LUAM EU ,LA CE MULT MIAI PLACUT SIMBATA SEARA SI CE BINE TE PRINDE NOUA SCHIMBARE,DAR NICI CU ADINA NU MA DAU INLATURI

  6. 5
    baran angela Says:

    Va potriviti foarte bine inainte de toate.Vreau sa zic k dupa reactia pe care a avut.o Carmelitus sa vazut clar cat a fost de afectata dupa ce va vazut live impreuna

  7. 4
    Nykole Says:

    Se potrives f bine…sper sa nu o askulte pe maika-sa

  8. 3
    anca Says:

    BUNA.EU SINT NOUA PE AICI DAR VREAU SA VA SPUN CA PE VIOREL APROAPE CA NU L-AM CUNOSCUT.SA SCHIMBAT FOARTE MULT.VREAU SA VA SPUN CA ARITA MULT MAI BINE ACUMA.MA BUCUR CA FORMEAZA UN CUPLU CU ADINA.

  9. 2
    Alina Says:

    super tare

  10. 1
    cristina Says:

    imi place cuplul … sa o tineti tot asa …. sa va iubiti multttttttttt

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free