Adina si Viorel de la NPM2 sunt impreuna


In urma editiei Nora pentru mama 2, majoritatea cuplurilor formate in concurs nu au rezistat in afara casei. Se pare ca unii dintre concurenti, care nu s-au regasit in concurs, s-au indragostit in afara casei…este vorba de Adina si Viorel, care au inceput totul printr-un parteneriat de afaceri si au sfarsit fiind impreuna.

Adina sustine ca s-a indragostit de Viorel in luna iulie , chiar dupa finalul editiei Nora pentru mama 2…insa Carmen este neincrezatoare si considera ca a fost tradata de Adina inca din timpul concursului.

In momentul de fata cei doi au o relatie frumoasa, dar de acest lucru nu este convinsa si mama lui Viorel, care o acuza pe Adina de faptul ca ii “mananca” banii fiului ei.

18 comentarii la “Adina si Viorel de la NPM2 sunt impreuna”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 18
    allyakiss Says:

    cred ca moare de ciuda carmen

  2. 17
    francesca Says:

    bn ati facut sa stati impreuna dar bn ca te-ai tuns viorel iti sta bn

  3. 16
    adriana buzau Says:

    buna adina si viorel ce sa spun ar fi bine ca mama ta sa accepte situatia ca de ai si tu o virsta ce ar vrea?banii nu inlocuiesc fericirea asa ca iubitiba mult ca viata este scurta si plina de neprevazut va sta bine mergeti cu frunrea sus zi buna si poate un bebe adina sa se bucure si viorel daca vrei sa-mi raspuzi mas bucura sunt adriana din bz si am 57 de ani sanatate si bucurie

  4. 15
    cristina Says:

    cum am mai zis……………..ffffff frumosi

  5. 14
    andreea Says:

    NU CHIAR NU SE POTRIVESC

  6. 13
    andreea Says:

    recunosc adina se potriveste cu viorel

  7. 12
    HYPOCRATES Says:

    ADINA ȘI VIOREL AU FOST PREFERAȚII MEI LA NPM2!ÎN SECRET, IMI DOREAM CA EI SĂ FACĂ UN CUPLU, PENTRU CĂ ERA EVIDENT FAPTUL CĂ SE POTRIVEAU,ERAU MAI MATURI ȘI MAI „CIVILIZAȚI” DECÂT „PUȘTII” DIN CONCURS. MĂ BUCUR CĂ SUNT ÎMPREUNĂ, DAR SUNT SIDERATĂ DE ATITUDINEA ABSOLUT JENANTĂ ȘI REPROBABILĂ A „D-NEI” ELENA.LUPTAȚI PENTRU VIITORUL VOSTRU ȘI RĂMÂNEȚI UNIȚI, PENTRU CĂ A-ȚI GĂSI JUMĂTATEA ESTE UN LUCRU EXTREM DE GREU. IUBIȚI-VĂ MULT!!!!

  8. 11
    sisi Says:

    dar ce este viorel asta de maicasa tot striga ca toate fetele ii maninca banii este vreun nabab? a facut un fix.cred ca adina este perechea potrivita.le sta bine.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free