Sotul Gabrielei Cristea vrea sa se mute


Ajuns fara voia sa victima programului infernal de lucru al sotiei sale, Marcel Toader a decis sa ia atitudine si sa-si spuna punctul de vedere in fata Gabrielei Cristea, moderatoarea care, de cand s-a casatorit, isi petrece intreaga zi numai si numai la serviciu.

In urma cu cateva saptamani, sotul prezentatoarei reality-show-ului “Nora pentru mama” i-a propus consoartei sale o solutie de criza, menita sa ii ajute sa-si petreaca timpul impreuna. Satul sa-si vada nevasta mai mult la televizor decat la domiciliul conjugal, Marcel i-a spus acesteia ca are de gand sa se inscrie in concursul ” Nora pentru mama”. Cu putin noroc, daca planurile sale ar fi decurs normal si numele sau, trecut pe lista telespectatorilor fideli care doresc sa-si petreaca o saptamana pe platourile de la Kanal D, ar fi fost ales in urma unei preselectii, Marcel ar fi ajuns cu usuruinta in casa “patronata” de sotia sa. “Dupa ce a aflat ca se fac selectii printre spectatorii care doresc sa stea sapte zile in casa, i-a venit ideea salvatoare care, cica, ne va ajuta sa stam mai mult timp impreuna. Mi-a spus ca ar vrea sa intre in casa ca sa poata sa se combine cu prezentatoarea si sa stea mai mult timp cu ea”, povesteste Gabriela Cristea. In ultima vreme, datorita programului de filmari in regim direct, aceasta a fost nevoita sa-si schimbe radical stilul de viata si chiar sa spuna “pas” unor iesiri la care fusese invitata. “Cand sunt obosita, si eu ma gandesc cat de bine ar fi sa fiu in casa doar concurenta. Zau ca te simti ca in concediu”, spune aceasta.

Sursa: www.cancan.ro

35 comentarii la “Sotul Gabrielei Cristea vrea sa se mute”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    icule Says:

    GABRIELA TREBUIE SA FII IMPARTIALA. O LASI PE ANDREEA SA VB MULT SI PROST. II TRAGI LA RASPUNDERE PE CEILALTI DAR PE ANDREEA NU.EI II PUI INTREBARI CARE SA N-O PUNA IN DIFICULTATE .ORI TI-E TEAMA CA ARE GURA MARE SI SCOATE PE EA NUMAI VULGARITATI.ORI E CEVA NECURAT LA MIJLOC.
    ARANJAMENTE CUMVA? INCEARCA SA NU-I MAI PUI PE LISTA NEAGRA PE LUCICA SI CATALIN.FEMEIA ASTA SPUNE LUCRURILOR PE NUME PENTRU CINE ARE URECHI DE AUZIT.I-AI SALTAT IN SLAVI PE ILDIKO , MIHAELA SI ANDREEA. DE CE?
    NU LE ATRAGI ATENTIA LA VULGARITATI SI NU-I PENALIZEZI PENTRU ASTEA. APROPO CE MASURI S-AU LUAT CU ILDIKO?PENTRU IESIRILE EI?

  2. 29
    tamas Says:

    IL RUGAM MULTE PE DOMNUL TEOADER SA NU O IA PE GABRIELA DE LANGA NOI…ESTE O PREZENTATOARE MINUNATA!

  3. 28
    GIGI becali Says:

    Tabti Gabriela nu te mai lua in gura cu Alina pt ca ala micu ionut e naspa pt ea si mai gandeste si u in emisiuni nu sati spuna ala din spate ca i sa luat si lui

  4. 27
    vio Says:

    Sunteti foarte frumosi impreuna,sper sa fiti fericiti,sa aveti copii frumosi si sanatosi,si sa ma depasiti ca vechime in casatorie:in iulie,eu cu sotul meu facem 31 ani.

  5. 26
    cristina Says:

    gabriela esti o draguta te admir dar nu faci ordine in casa. trebuie andreea trasa de urechi ea este perfecta fata de alina ca a terorizato pe alina dak eram alina fugeam in stele de mahalagioacele alea .mai lasatio si pe alina sa respire

  6. 25
    anana Says:

    LA MULTI ANI! DE ZIUA FEMEII GABRIELA,DEASEMENI SINT O FANA A TA SI A LUI CARMEN DE LA NORA PTR.MAMA 2,VA IUBESC LA FEL DE MULT CA SI PE COPIII MEI MULT SUCCES IN VIATA.ADRESA MEA E ANAMISANA@YAHOO.COM

  7. 24
    andreea Says:

    GABRIELA ESTE FRUMOASA SI DULCE

  8. 23
    marya Says:

    i”mi place de tine si de marcel,de ce nu postezi clipul cu tine si cu marcel unde voi doi ati cintata de revelion

  9. 22
    marya Says:

    esti o dulcik,

  10. 21
    HYPOCRATES Says:

    DE CÂND S-A MĂRITAT,D-NA CRISTEA A DEVENIT SUPĂRĂTOR DE „ÎNȚELEAPTĂ” ȘI EXAGEREAZĂ CU PILDELE DE 2 LEI CU CARE NE BOMBARDEAZĂ. A DEVENIT AFERATĂ, PREȚIOASĂ ȘI CABOTINĂ. ESTE DEPARTE DE GABI CRISTEA DE LA NPM1…AȘA CĂ , DACĂ SOȚUL DÂNSEI AR ȚINE-O MAI MULT ACASĂ, NE-AR FACE UN MARE SERVICIU. POATE AȘA, AM AVEA PARTE DE MAI PUȚINE SCANDALURI ÎN CASA NPM3, PENTRU CĂ CELE MAI MULTE SUNT ÎN MOD EVIDENT INIȚIATE ȘI ÎNTREȚINUTE DE CĂTRE ÎNSĂȘI MODERATOAREA EMISIUNII.

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free