Sotul Gabrielei Cristea vrea sa se mute


Ajuns fara voia sa victima programului infernal de lucru al sotiei sale, Marcel Toader a decis sa ia atitudine si sa-si spuna punctul de vedere in fata Gabrielei Cristea, moderatoarea care, de cand s-a casatorit, isi petrece intreaga zi numai si numai la serviciu.

In urma cu cateva saptamani, sotul prezentatoarei reality-show-ului “Nora pentru mama” i-a propus consoartei sale o solutie de criza, menita sa ii ajute sa-si petreaca timpul impreuna. Satul sa-si vada nevasta mai mult la televizor decat la domiciliul conjugal, Marcel i-a spus acesteia ca are de gand sa se inscrie in concursul ” Nora pentru mama”. Cu putin noroc, daca planurile sale ar fi decurs normal si numele sau, trecut pe lista telespectatorilor fideli care doresc sa-si petreaca o saptamana pe platourile de la Kanal D, ar fi fost ales in urma unei preselectii, Marcel ar fi ajuns cu usuruinta in casa “patronata” de sotia sa. “Dupa ce a aflat ca se fac selectii printre spectatorii care doresc sa stea sapte zile in casa, i-a venit ideea salvatoare care, cica, ne va ajuta sa stam mai mult timp impreuna. Mi-a spus ca ar vrea sa intre in casa ca sa poata sa se combine cu prezentatoarea si sa stea mai mult timp cu ea”, povesteste Gabriela Cristea. In ultima vreme, datorita programului de filmari in regim direct, aceasta a fost nevoita sa-si schimbe radical stilul de viata si chiar sa spuna “pas” unor iesiri la care fusese invitata. “Cand sunt obosita, si eu ma gandesc cat de bine ar fi sa fiu in casa doar concurenta. Zau ca te simti ca in concediu”, spune aceasta.

Sursa: www.cancan.ro

35 comentarii la “Sotul Gabrielei Cristea vrea sa se mute”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Alexandra Says:

    EEE, sanki ,Marcel vrea sa se cupleze cu alta din casa .Daca i se diminueaza salariul Gabrielei ,divorteaza de ea.

  2. 19
    Nykole Says:

    Se potrivesc fff bine..multa fericire si ani multi impreuna!

  3. 18
    nona Says:

    ar fi o idee fericita ca sotul gabrielei cristea ar tine-o pe acasa nu .este frumoasa dareste insistentaca aproape le incaiera pe concurente si pe concurenti este de multe ori exasperanta ca sunt nevoita s-o dau pe alt canal

  4. 17
    Alex Says:

    sunteti perechea visurilor mele,o pereche de Hollywood ,sa fiti fericiti,sa fiti iubiti si sa iubiti. gabriela sa nu cumva sa ne lasi fara emisiunea ta vreodata.cu bune cu rele toti avem de invatat cate ceva din casa npm,iar tu esti un miracol in viata mea,daca nu te vad o zi n-am chef de nimic,sunt o fana fidela.toate cele bune.

  5. 16
    cris 2009 Says:

    Sunt o pereche reusita. Se completeaza unul pe celalalt. Era interesant sa vedem intrarea in casa a d-nului Marcel, sa vedem cum se comporta.Sa nu o ia pe Gabriela ca sa stea mai mult cu el. Daca aduce o alta prezentatoare nu mai uit la emisiune.Va doreste o casatorie fericita cu impliniri Cristina din Iasi!

  6. 15
    cristina Says:

    mda………..frumosi mai ales gabi ….

  7. 14
    Ana Says:

    V-am placut si admirat de la inceput,inca de cand v-am cunoscut !sunteti frumosi impreuna,va doresc multa fericire si casa de piatra! Dna Gabriela este o distinsa doamna,eleganta,frumoasa si la fel de inteligenta.Felicitari mamei pentru asa o fata!sa va traiasca.

  8. 13
    Laura Says:

    Buna sunt laura si am urmarit nora pentru mama de la inceput seria1,seria2 si seria3 care esta acuma.Si parerea mea este ca Gabi si cu Marcel fac un cuplu bun si le sta bine in preuna si vreau ca sa le urez “casa de piatra” si multi copii si multa fericire si noroc in dragoste.

  9. 12
    teona Says:

    GABI ESTI O DULCICA:*

  10. 11
    ana Says:

    Sper sa fie fericiti!! In relatiile anterioare Marcel a avut un comportament foarte urat.

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free