Valentina a parasit pentru a doua oara concursul Nora pentru Mama


Dintre cele 3 fete propuse pentru eliminari in seara de sambata (Valentina, Alina si Violeta), Valentina a avut cele mai multe voturi si deoarece doamna Lucica a iesit mama saptamanii, ea a fost nevoita sa paraseasca concursul.

Valentina s-a aratat multumita de eliminare, fiind tot timpul cu gandul la Bogdan si sperand ca acesta o va astepta afara sa-si continue relatia. Valentina a plecat cu zambetul pe buze, lasand in casa numai amintiri.

Credeti ca Valentina si Bogdan se vor impaca in afara casei si vor incerca sa-si continue relatia inceputa la Nora pentru Mama?

31 comentarii la “Valentina a parasit pentru a doua oara concursul Nora pentru Mama”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    IOANA Says:

    TU VALENTINO ESTI ASA DE FRUMOASA ,MATURA ,DESTEAPTA TU ,CETI TREBUIE UN ASA TIP BOGDAN,AM IMPRESIA DAR POATE GRESESC ,DAR EL TE VA TRAGE MEREU IN JOS DUTE SANATOASA CA ITI GASESTI TU JUMATATEA,FUGI CIT MAI POTI,CA LA VALOAREA TA NU TE VAD PREA FERICITA ALATURI DE BOGDAN,DAR PINA LA URMA FACI CUM CREZI TU SI SIMTI,SUCCES PE MAI DEPARTE

  2. 29
    pacurari eugenia Says:

    ANDREEA VREAU SA TI SPUN CA NU TE POTRIVESTI DELOC CU STEFAN TU NU TE UITI LA EL CAT ESTE DE URAT TU ESTI O FATA FRUMOASA DECI DESCHIDE OCHII LA CAT DE FRUMUSICA ESTI I TI GASESTI UN BAIAT PE MASURA TA MAI ALES MAICA SA CAT ESTE DE NESUFERITA CA NU POT SA O SUPORT CAND O VAD I MI VINE SA SPARG TV DECI ANDREEA NU ESTI PENTRU ASA SPECIMENE DE OAMENI SUNT NISTE INFUMURATI IAR STELA SA LASE BARFELE CA EA BARFESTE PE TOATA LUMEA DAR LA EA NU SE UITA CE FATA URATA ARE ABIA STELA STRICA EMISIUNEA

  3. 28
    madalina_3m Says:

    Mi-au placut fetele care au intrat aseara in casa.Ma bucur ca nu a intra Marinela.E vulgara si nu stie sa vorbeasca corect.Ma bucur daca ar intra Roger in casa.Nu-mi place cuplul Andreea-Stefan,nu cred ca vor rezista si afara.Catalin e un barfitor ca mama lui.Ma gandeam ca daca are o pregatire nu reactioneaza asa in anumite situatii.

  4. 27
    bogdan Says:

    vreau sa spun ca doamna ildiko nu a procedat bine ce a facut.Catalin nu are nici un drept sa se bage in relatia lui andreea mai bine nu intra doamna Lucica in casa.

  5. 26
    alina Says:

    chear nu.mi place de loc de stefan este prea arogant si nu.si vede defectele si ticurile lui andrea chear nu se potriveste cu el de loc,pacat de ea…imi pare rau ca doamna ildiko inca este prezenta in casa,nu merita sa mai stea acolo este o vulgara…

  6. 25
    moisa24 Says:

    valentina tie chiar asa de mult ati place de bogdan ?esti asa de draguta nu te anteleg de ce tot ai zis an emisiuni ca te gandesti la el ,el nu te merita deloc esti o fata frumoasa si ati vei gasi jumatatea dar an schimb ami pare si rau ca vati despartit pt ca la tine sa vazut ca lai iubit dar la el nu si pe tine sa vazut ca ai sufereit dupa ce el a zis ca nu vrea sa mai faca un cuplu cu tine .Sa fi tare nu mai suferi dupa el pt ca vei antalni si tu marea iubire la alt baiat.

  7. 24
    geta Says:

    va rog sa-mi sterge-ti mail-ul!Emisiunea este interesanta prin invitatii din celelalte emisiuni.va rugam altadata sa alege-ti tineri mai intresanti.

  8. 23
    mareidiana Says:

    luati masuri in legatura cu ildico de ce nu a fost data afara -cum a fost la gabriel pentru o prostie lati dat afara.nu e normal sa vorbeasca asa pe un post tv

  9. 22
    geta Says:

    sunt surprinsa ca nu mia-ti sters adresa.Nu am o impresie f.buna in legatura cu nora pentru mama 3.Osimpatizez pe Alina si Ionut.M-am bucurat ca am revazut-o pe Tatiana.

  10. 21
    Andreea Says:

    Eu sunt sigura k bogdan si cu valy se iubesc la fel si andreea si stefan marean vanghelie si vevesita-vivi nu cred k se iubesc alina e prea rasfatata cred k i sau urkt hormoni la kp sgripturoaik d lucik a crezut k andreea se uita la “NU TE SUPARA”adik ktalin as vrea id d mes al conc kre il are ast un ras pe mes la andreutza.roxi19 as dori cel mai mult al valentinei va pup si ast ras va rog

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free