Valentina a parasit pentru a doua oara concursul Nora pentru Mama


Dintre cele 3 fete propuse pentru eliminari in seara de sambata (Valentina, Alina si Violeta), Valentina a avut cele mai multe voturi si deoarece doamna Lucica a iesit mama saptamanii, ea a fost nevoita sa paraseasca concursul.

Valentina s-a aratat multumita de eliminare, fiind tot timpul cu gandul la Bogdan si sperand ca acesta o va astepta afara sa-si continue relatia. Valentina a plecat cu zambetul pe buze, lasand in casa numai amintiri.

Credeti ca Valentina si Bogdan se vor impaca in afara casei si vor incerca sa-si continue relatia inceputa la Nora pentru Mama?

31 comentarii la “Valentina a parasit pentru a doua oara concursul Nora pentru Mama”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    katy Says:

    Valentina, gresesti foarte mult daca tu crezi ca Bogdan s-a schimbat si regreta. As vrea sa nu mai speri intr-o relatie frumoasa cu el pentru ca el va fi mereu influentat de mama lui, chiar daca acu el spune ca ar fi stapin pe el si ca ia decizii singur. Imi place foarte mult de tine si mi-ar parea rau daca ai face o greseala pe care s-o regreti mai tirziu.

  2. 9
    mariana Says:

    imi pare sincer rau k a iesit georgiana din casa.sper k doamna stefana sa fie k capul pe umeri ,iar la urmatoarea nominalizare sa face ceea ce terbuie.sincer,nu mia placut atitudinea lui mihai, ma asteptam sa fie mai suparat,k atunci knd a fost vb de plecare la munte.ma dezamagit

  3. 8
    mariana Says:

    doamna ioana este o prefacuta fara pereche!!!!!!!!!!!!!!!! este cea mai periculoasa mama din casa !

  4. 7
    rsimona Says:

    SIGUR BOGDAN NU O VREA;DE FAPT NICI NU O MERITA;E UN PARANOIC SI LIPIT DE FUSTA MAMEI

  5. 6
    dya Says:

    valentina esti fff frumoasa si desteapta si meritzi tot cei mai bun asa k te sfatuiesc sa renuntzi la bogdan pt k nutzi ajunge nici la degetu mic….eu am o parere fff buna despre tine si sunt sigura ca multe pers sunt de acord cu mn….imi pare rau k ai iesit din casa pt k erai printre preferatele mele…te poopsi ai grija de tn

  6. 5
    cata Says:

    Valentina,eu cred ca este cel mai bine sa faci ce_ti dicteaza inima cu toate cred ca nu te merita BOGDAN.Esti o fata frumoasa.

  7. 4
    elena Says:

    Valentina,la kt esti u de frumoasa si de dulce stai sa “cercesti” dragoste la Bogdan.Este prea sobru si influentat de familia sa pentru a se putea schimba(sa fie asa cum ai vea tu).Eu ti-as zice k la kti baieti ar vrea sa fie cu tine acum dupa ce ai iesit din casa,ai putea sa incerci sa-l uiti pe Bogadan.Totul depinde de tine si de sentimentele tale.Succes pentru ceea ce vrei sa faci pe parcursul vietii.

  8. 3
    pink Says:

    cred ca era cel mai bine pt ea sa iasa din casa ;imi pare rau pt ce sa intamplat cu bogdan dar daca inca mai tine la el…..sa faca ceea ce simte

  9. 2
    Cory87 Says:

    Imi pare rau k a plekt valentina era o dulcik.te tzuk ai grija de tine.

  10. 1
    Vicky Says:

    Valentina , nu te mai gindi la Bogdan pentru ca nu te merita,s-a purtat foarte urit cu tine te-a acuzat de multe lucruri care nu sunt reale ,a spus ca s-a scris pe forum numai de rau despre tine ceea ce nu a fost adevarat .Si faptul ca mama lui este impotriva ta ar trebui sa-ti dea de gindit si el si mama lui cred ca sunt bolnavi cu capul.Tu esti o fata frumoasa ,desteaptasi poti gasi oricind un baiat care sa te faca fericita .Renunta la Bogdan nu merita crede-ma.Iti doresc numai bine!!

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free