Gabriela Cristea Toader se uită la «How is made?» de la Discovery


Gabi Cristea Toader, prezentatoarea emisiunii “Noră pentru mama” de la Kanal D, e o fană a emisiunii “How is made?”.

“Mă destinde şi nu mă plictiseşte niciodată. De mică am fost o curioasă să văd din ce sunt compuse lucrurile şi acest format îmi satisface acum curiozitatea. Afli tot felul de lucruri, care mai de care mai interesante, şi începi să apreciezi unele lucruri când vezi cât efort se depune pentru a fi realizate”.

Sursa: www.click.ro

44 comentarii la “Gabriela Cristea Toader se uită la «How is made?» de la Discovery”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    kty Says:

    Gabriela,m-ai dezamagit , o moderatoare profesionista nu face diferente intre concurenti, pe forum ai luai partea d.lacramioara iar la emisiune pe cei care nu-i lauda pe cei 3 nu-i lasi sa vorbeasca,concurentii au tot timpul sa dea replica!

  2. 39
    c rujoiu Says:

    GABRIELA ESTI O MODERATOARE FOARTE FRUMOASA SI DESTEAPTA DESPRE CONCURENTI IMI PLAC TOTI IN SPECIAL ROXANA

  3. 38
    nebunik_madutzik Says:

    GABY ESTI O PREZENTATOARE FOARTE FRUMOASA!CASA DE PIATRA SI TINE-O TOT ASA!!!SI EMISIUNEA PE CARE O PREZINTI E SUPER,DAR PACAT K UNII DINTRE CONCURENTI O STRICA,AR TREBUI SA NU SE MAI CERTE ASA RAU INTRE EI,SA SE INTELEAGA MAI BINE PT K TRAIESC TOTI ACOLO SUNT O FAMILIE.SINCER ACUM DE LA NORA PT MAMA 3 NU-MI PLACE NICIUN CUPLU,MI-A PLACUT DE TATIANA SI DRAGOS ,DAR PACAT K S-AU DESPARTIT!!!

  4. 37
    cosmina Says:

    esti o prezentatoare f frumoasa si buna la suflet,lucica a fost o femeie f vulgara dar acuma sa mai linistit,in schimb atoneta si alina sunt niste vipere care arunca in toti concurenti cu veninia iar ionut este un papa lapte.anreea si stefan sunt preferati mei iar cat despre alexandru si mihaela nu se potrivesc sub nicio forma,alexandru este ca o stea iar mihaiela arata ca o travestita iar ioana nu are ce cauta nu are ce cauta in acest concurs matrimonial,roxana sa nu mai fie atat de fitoasa si ra trebui sa invete cum sa primeasca o floare de la un baiat,mihai a pierduto pe roxana din cauza ca doamnei victoria din cauza ca avea gura mult prea mare si se lauda prea mult cu familia ei.

  5. 36
    chitic andreea piatra neamt Says:

    Mihaela esti o fata linistita judecata vezi lucrurile clar nu team iubit la inceput dar acum imi dau seama ce caracter ai. Mia placut discutia carea ai avut-o cu Andreea . Te rog s-o mai pui la punct
    Andreea esti o vipera arunci numai venin din ochi si din gura . Daca ai putea cred ca ai otravi toate presoanele din casa . Iar doamna stela iti tine isonul . Nu va mai legati de doamna lucica penru ca nu o sa ajungeti nici o data la nivelul ei de cultura . Iar Catalin este un baiat calculat un om cu picioarele pe pamant . La 33de ani ai lui stie ce vrea si n-o sa-si lege capul cu orsicine mai ales cu una ca tine Andreea. Restul toate persoanele le plac din casa, si te rog Andreea nu ne mai stresa cu vorbele tale si cu ura care o ai in tine. Imi vine rau cand te vad . DISPARI DE PE ECRAN. Pentru mama saptamanii o votam pe doamna Lucica.
    GABRIELA CRISTEA TE RUGAM FII PUTIN MAI AUTORITARA CU CONCURENTII Iti admiram emisiunea dar nu ne place pt ca revin inapoi concurentii eliminati precum ANDREEA care am crezut ca scap[am de ea.

  6. 35
    chitic andreea piatra neamt Says:

    mihaela

  7. 34
    alexia harra Says:

    Cu nemasurat regret, azi m-am convins inca o data ca ….ai o oarecare “slabiciune” vis a vis de monumentul lipsei de bun simt, morman de mizerie interioara, fantana secata de ura si mitocanie, adica fatza de ANDREEA…A gafat deosebit de penibil de atatea ori, dar mereu i s-a trecut cu vederea…Ce jalnic a ajuns poporul nostru daca mai sta sa vizioneze cum o tanara limitata, prost crescuta, dublata de “iubirea ei” vorbesc atat de vulgar!!!! Da….a devenit o emisiune de 2 pitule, o mascarada, in care imediat intra taticul “fetitei” extrem de nervoasa, care se roaga de fiica lui sa vorbeasca…civilizat, iar atunci tu Gaby…draga, incepi sa dai in coana Lucica…Suntem obisnuiti ca de cate ori e mustrata “ilustra” fatza a nimicniciei, andreea , sa urmeze o “scatoalca plina de agresivitate si insistentza asupra altei concurente…JENANT ! PENIBIL! DEZGUSTATOR!….Pacat….

  8. 33
    alin Says:

    chiar vreAU SA IASA DIN CASA

  9. 32
    alin Says:

    daca gafaie knd vb k ea dupa ce iasa din casa ia moartea caproarei pt ce a facut in casa

  10. 31
    alin Says:

    o sa sun imnro dim sa ma iau de dmn lucica dar sa nu gafaie la mn

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free